Sommarpresent till mig från mig.

Hej Bloggisar.

I år gick jag ju inte på semester på vanliga sättet som man brukar eftersom jag fortfarande är sjukskriven även över sommaren. Oftast brukar jag ge mig själv en sommarpresent som en uppmuntran att jag kämpat på bra under året. I år fick jag en sommarpresent i alla fall trots att jag varit hemma. Men i år tror jag att jag kämpat mest av alla år. Jäklar vad det varit och stundtals fortfarande varit tufft. Men jag har satt ut min värderade riktning och hoppas för allt i världen att denna riktning kommer vara en bra för mig. Min nya resa har bara börjat. Men nog om den nu…för nu pratar jag ju om min sommarpresent till mig från mig själv.

Sommarpresenten.

Vet inte hur länge jag sneglat och ibland även dreglat över Triwa klockorna. Triwa är ett svenskt ungt företag som tillverkar klockor. Jag gillar dem för att jag tycker de är så stilrena och klassiska. När jag kikade igenom Taxfree katalogen innan sista resan såg jag att de hade min Triwa favorit till ett förmånligt pris nästan en 1000 lapp billigare än vad jag sett den för tidigare. Gav mig även en ny parfym men det är klockan som var presenten jag trånade efter.


Hörni visst är den fin? 

 Du är klok du Nalle.

”Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut”

Godkväll. 
Kramis.

4 thoughts on “Sommarpresent till mig från mig.

Add yours

  1. Jättefin klocka! Ibland behöver man få unna sig lite och ge sig själv en klapp på axeln 🙂

    sv: Älskar också naglar, men blir så sällan när man jobbar inom vården. Få passa på istället när de blir mer skola o mindre jobb till hösten 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: