Chill-bags testing.

Hoppas att ni har det bra Bloggisar.

Nu är vi hemma igen, kom i natt hem till lilla Uttran. Denna flygturen satt jag och lyssnade på 3 olika P3 dokumentärer vilket gjorde hela resan så mycket enklare. Jag är verkligen såld på att lyssna på P3.

Tvättmaskinen snurrar på och tumlaren jobbar minst lika bra den. Det blir ju alltid så himla mycket tvätt så fort man är borta bara några dagar. Jag har hunnit åka ner till Ica och hämta paket och handla.
Chillbagsen är här dock ganska många dagar försent men men de kommer nog till användning även om tanken var att det skulle åkt med på resan.

Chillbags testing.

Tilda och en av hennes kompisar har testat dem för att se om de är lika bra. Glad för att jag valde de blåa. Tjejerna tyckte de såg ut som vågor. De kommer bli så snygga mot vattnet i framtiden men framför allt kommer de bli så praktiska och så tar de ingen plats alls. Vi köpte våra från Chill-bag.se.

Hörs snart igen.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d