Ska vi byta?

Tja.

Vad händer Island? Ni skulle ju vinna även denna matchen. Kan säga att jag tröttnat och valde datorn i knäet i stället för Islands match.

Ska vi byta?

Ska vi byta ut Tildas gula lilla fina stuga som varit så bedårande fin och sött? Får växthuset plats? Varför ska vi laga taket på en stuga som ingen leker eller ens besöker mer än att jag brukar sitta på verandan och dricka vin på sommarkvällarna?

Ingen av R eller mig kommer ta tag i att varken laga eller ta in en hantverkare som kan fixa till stugan. Svaret finns ju redan men det är ju alltid så svårt att säga hejdå till något man tyckt om och varit så stolt över. Ja jag var eller är stolt över allt jobb jag gjorde med stugan som vi köpte av kompisar när de sålde sitt hus. Stugan var en av de finaste lekstugor jag sett. Var sak har sin tid. Liten blir stor.

Proppmätt.

Äntligen fick jag och Wille vår cheesecake. Av alla desserter och kakor så väljer jag min cheesecake alla dagar i veckan. Varje måltid hade hotellet i Bahia Feliz cheesecake men ingen av dem smakade ens i närheten av min. Jisses vad jag skryter. Ger er mitt gamla recept om ni får feeling och vill testa min favorit cake.

Ha en supermysig söndagskväll.
Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d