Natti Natti från mig.

Godnatt.

Tänk vad skönt det är att sitta på balkongen mitt i natten och bara andas och lyssna. Nästan så att vi skulle undersöka vad prislappen landar på om vi skulle bygga till en våning på vårt hus bara för att få en liten balkong.


En dag på Bahia Feliz.

Det går så snabbt, nästan för enkelt att komma in i semesterlunken. Framför allt så älskar jag värmen, vindarna från havet och att bara få vara här och nu. R vaknar alltid tidigast och brukar äta frukost nummer två tillsammans med oss.

Bild lånad av kära maken.

Därefter blir det poolhäng och många vändor till snackbaren för att hämta både det ena och andra mellan alla måltiderna.

Buffe´n är så himla stor med en massa gott från alla världens hörn. Mina favorit här nere är alla gånger apelsinerna, de är sjukt goda. Tyvärr har det inte funnits några idag vilket jag saknat massor.

Tres Vidas.

Vårt område Family Life Tres Vidas är stort och har det mesta. Nackdelen är att det är så kuperat med riktiga monster backar upp och ner. Tur för oss som bor långt upp brukar jag tänka när vi slipper dra resväskorna upp för långa backen. De stackare som har barnvagn pustar och frustar ordentligt i backarna kan jag lova. Annars så är området fint och nära till havet, vi ser havet från balkongen nere från poolen kan det bara vara max 50 meter. Stranden är ganska stenig vilket är okej men helst vill i alla fall jag har milslånga sandstränder. Vågorna är bara bäst.

Sov på balkongen.


På tal om balkongen så sov Tilda och jag där ute en natt i solstolarna. Helt galet…Tilda sov som en stock medan jag snurrade runt mest hela natten. Men vi gjorde det vilket var ganska kul och lite busigt.


Sista bilden för idag eller första för idag.

Kramis.

2 thoughts on “Natti Natti från mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: