Ännu en dag i Paradiset.

 Hej från ännu en dag i Paradiset.

Jag har haft ännu en toppen dag här nere utanför Afrikas kust på Gran Canaria. Imorgon eftermiddag flyger vi hem igen. Det är inget som jag alls längtar efter. Hem är ju alltid skönt att komma men att flyga i 6 timmar lockar inte alls. Måste verkligen ladda ner några bra P3 dokumentärer tills imorgon om det funkar med världens sämsta wifi.


Semesterfrisyren fixad.

Jag fattar verkligen inte vad alla flickor ser i dessa flätfrisyrer som var och varenda flicka fixar på alla semesterorter. Tilda har tjatat på sina föräldrar om dessa flätor så vi nästan fått håll i huvudena. Vi tycker inte alls att de är lika snyggt som Tilda gör. Men vad gör man inte för sin lilla tjej – jo låter henne få semesterfrisyren fixad såklart.

 Poolhäng och den årliga poolbilden på La Familia.

Många timmar vid poolen har det blivit idag förutom när jag var med Tilda och Marcel som tränade. Härligt att se dem kämpa och slita med havet i bakgrunden och palmerna som svajade. Självklart så fick familjen till den årliga poolbilden i år igen.

Middag på Tavernan.

Tapas med goda ostar, scampisar och biff som mina killar gillade. Tyvärr så är desserterna även här nere inte mycket att hänga i julgranen. Trist tycker jag förstås som är en sockerråtta.

Gårdagskvällens promis.

Strandpromenaden bjuder på en lång härlig promis längs vattnet. Jag och Marre joggade den en kväll men jag min nöt glömde ju joggingskor så jag fick låna Marcels som är 4 nummer för stora. Det funkade sådär kan jag säga. Så attans vad jag ska jogga när vi kommer hem igen. Nej mina vänner jag är inte gravid fast det verkligen ser ut så på bilden men om ni kikar en extra gång så ser ni kanske att det blåste ganska bra längs havet. Jag börjar bli liten i min familj, från att varit på plats två har jag nu fallit till plats fyra i längd skalan.

Sötnosar – Sov Gott.
Jag tänker andas lite natt och hav innan jag stänger mina blåa.

Puss.

One thought on “Ännu en dag i Paradiset.

Add yours

  1. Åh så mycket härliga bilder. Blir lite smått avundsjuk. Var snäll och ta med dig solen hem till Sverige.
    Ha det bäst.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: