Hola a todos!!!

Hola Hola!!!

Mår ni bra, mina fina? Har ni börjat era ledigheter ännu? Hoppas att ni har fina agar där ni befinner er. Jag mår så bra här på Gran Canaria. Latar mig mest hela tiden och tankar massor med energi och sol för jag har en känsla av att just jag kommer behöva en massa energi till kommande äventyr.

Island slog ut England.

Det är ju så himla häftigt att lilla Island slog ut fotbollsnationen England. Jag tokhejade på Islänningarna hela tiden och drack alldeles för många Irish Coffee, men det var det verkligen värt.
Tänk om de slår ut även Frankrike, då tror jag verkligen att Island byter ut republiken mot kung Lagerbäck.

Mys med finaste tjejen.

Innan gårdagens match tog Tilda, jag och kameran en sväng runt området och på stranden. Vi fick till så himla fina bilder.  Dagen till ära i nya ljusblå klänning från Odd Molly allt för Islands skull. Hoppas nu att wifi håller så ni får se några av dem våra bilder.


 

 

Hasta pronto.
Abrazos y besos.
 

One thought on “Hola a todos!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: