Splash i vågorna!!!

Hej.

Jag har wifi igen och alla bilder i datorn så nu kör vi igen. Här i Bahia Feliz är det nästan för bra för att vara sant.

En natt på balkongen.

Lite trött om jag ska erkänna för att i natt sov Tilda och jag på balkongen i solstolarna. Tilda sov som en stock medan jag snurrade runt som en galning och tittade mest på stjärnorna och lyssnade på havet. Men att vakna upp till detta var så underbart.

Splash i vågorna!!!

Stranden är bitvis stenig med en smal strandremsa. Medan vattnet och vågorna slår allt vad tråkig strand heter. Jag har inte så mycket att säga så att bilderna får tala för sig själva så förstår ni säkert själva vad NICE det är.     Dags att hoppa in i duschen för snart tänker jag Heja allt vad jag har på Island mot England.

                                                                   Vi hörs snart igen.

                                                                      Love you all…

2 thoughts on “Splash i vågorna!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: