Minisemester i Södertälje.

Halloj.

Fredagskväll med smågodis, film och ett glas rött, helt i min smak kan jag lova er. Idag har Tilda och jag haft minisemester i Södertälje medan Marcel var på mopedutbildning.

Minisemester i Södertälje.

Som sagt Marre skulle på moppeutbildning på Körkortspoolen och Tilda och jag stannade kvar och gjorde några timmar i Södertälje.

Från början var vår tanke att gå upp på Torekällberget och mysa men vi var så hungriga att vi hamnade i centrum och stannade kvar där nere. Vi hamnade på Caesar´s uteservering bland alla Sverige fans framför matchen mellan Sverige och Italien. Första halvlek såg vi, jäklar vilken otur Sverige hade. Enligt mig skulle Sverige haft 2-0 på Italien in till vilan, så var det ju inte tyvärr.

Caesar´s fick vi riktigt god mat och sol i ryggen, skönt faktiskt. En period, nej så heter det ju inte i fotboll, sådan hockeymamma jag är…fniss räckte för oss så vi gick vidare och kikade på shorts och träningskläder. Sötaste nallarna hittade vi, typiskt att vi inte känner någon som tänker gifta sig i sommar.


 God fika såklart…

Ja ni känner ju mig, självklart fika om jag får tillfälle. Stannade på Espresso House vid Södertälje Station där det var så lugnt och skönt.


Skål och trevlig helg på er alla.

Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: