PW och Pissepaus.

Hej.

Idag har det allt varit en regnig dag hemma hos mig. Som tur var fick vi lite uppehåll på eftermiddagen. Så jag drog på mig gummistövlarna och regnjacka och gick min PW.

PW och Pissepaus.

Äntligen fick vi uppehåll så jag skyndade mig iväg och glömde gå på toa innan jag gav mig ut på min PW. Vad tror ni händer? Självklart blev jag kissnödig. Ja… vad gör man då? Man går och går tills det inte funkar längre. Tills slut fick jag hoppa i skogen bakom en gran och k…. När jag var på väg ut på spåret igen fick jag möte av en joggande kvinna. Tusen tankar…tänk om hon såg mig.
Nöden har ingen lag sägs det ju så på den vägen gick jag.

Gummistövlar på PW funkar sådär kan jag säga. Idag var det så mycket tyngre än när jag joggar, det måste vara gummistövlarnas fel. Dagens belöning fick bli min nya bok ”Ångra inget”. Återkommer med omdöme när jag läst ut den.


Heel Week i ösregn.

Kan inte annat än att beundra Flempangänget som kämpar som vet inte vad. Idag fick de slita i ösregn hela tiden. Fattar inte att någon inte bara gav upp, men inte. Tilda och jag strosade omkring ute i regnet med både stövlar och regnrockar. Ganska kul men till slut blev det kallt även för oss som hade vunnit klädpriset med råge.


Forever Living.

Sommar ska ju bjuda på sol och några av oss i min familj har lätt att bränna sig. Vi brukar alltid använda oss av Forever Livings Aloe Vera Gelly. Aloe Vera Gelly´n absorberas snabbt av huden, den lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten. Plantan själv – i en tub som passar utmärkt till torr hud, solbränna eller kliande insektsbett?

Bästa av allt hemleverans av fina försäljaren Elin Lundqvist. Det är jag inte van vid kan jag säga.
Tack snälla Elin!

Nu längar jag efter en god kopp the så tjingeling.

Kramis på er.


2 thoughts on “PW och Pissepaus.

Add yours

  1. PW i gummistövlar är nog lite tyngre än med ”riktiga” skor 😉 Men mer träning kanske? 😉
    Ibland är det faktiskt riktigt mysigt att vara ute i regnet, tycker jag 🙂
    Kram och trevlig helg!
    /Maria

  2. Den där aloe vera gelly har jag också köpt på ett sådant event jag var på i veckan, och hehe jag har fått stanna mång ggr då jag varit ut på PW med Bellis då hon var liten och bara ville sova i vagnen, några sekunden stod ju bara en vagn på vägen och jag precis brevid i en buske och kissa, skratt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: