Röstu Hage runt runt…

Hej Svejs.

En mycket blöt och regnig lördag har vi hemma hos mig. Har ni bättre väder? Lite trist faktiskt för jag hade tänkt att åkt till Fjäderholmarna idag med de som ville följa med. Men det fick bli till att stanna hemma och ta tag i en massa hemmasaker istället. Först ut dagens joggingtur.

Röstu Hage runt runt runt i många många varv.

Både jag och Marcel behövde träna idag så vi var duktiga och trotsade regnet och åkte upp till Röstu Hage och sprang runt runt. Skit jobbigt när banorna var dygnblöta med stora vattenpölar och man sjönk ner i var och vartannat steg. Men vi gjorde det. Att Marre skulle fixa det visste jag väl redan men att jag sprang runt där som en galning trodde inte ens jag.

Heja Heja mig.


Vann i alla fall över lilla snigel.

Att jag skulle förlora över Marcel var självklart, innan jag tog första springsteget men det gjorde mig ingenting för jag vann i alla fall över lilla snigel. Stolt 2:a med andra ord.

Bästa belöningen.

Vaknade imorse och jag så sugen på drömtårta. Så nu efter både lunch och joggen är det äntligen dags för bästa belöningen – bästa fikastunden.

Ha det så himla bäst.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d