Lördagsfeeling.

Godmorgon alla Fina.

Vaknade med ett leende på läpparna idag. Kände mig ganska pigg och nöjd med livet kanske jag kan säga. Robert är borta och jobbar i några dagar så Tilda sov hos mig i natt. Så skönt att slippa sova ensam tycker jag.

Bra start på dagen.

Snörade på mig gräsklipparskorna som jag vet funkar att gå i en stund. Tog tjocktröja på mig extra och satte lurarna i öronen. Sedan gick jag bort mot skogen. Idag blev det en omväxlande skön promenad eller PW genom både skogen, längs Uttran sjön och upp genom Segersjö.

Gråmulet väder idag men det gör mig ingenting.


Tänk att det känns så mycket lättare att gå mina PW med en podd i öronen. Försökte även med ljudbok idag men det funkade inte (orkade inte koncentrera mig) så det fick bli podd istället. Med poddarna kan jag lyssna så mycket jag vill och orkar. Känns som jag tjuvlyssnar på Pernilla och Sofia som snick snackar.


Lördagsfeeling.

Lördagsfeelingen idag är så härlig…det känns som om vi andas ut efter en intensiv vecka och liksom landar…Tilda ska träna gympa och jag och Marre och hans hockeykompis ska till Ishuset i Tumba för att kika på när Flempan laget ska spela mot Tumba. Marcel spelar inte idag vilket är lite trist men han gjorde illa sig i svanskotan i finalen i Finland förra helgen och känner fortfarande av det onda. Så idag hejar på.

Eurovisionfinalen går ikväll, vilket ska bli spännande, jag tror faktiskt att Frans har en chans. Tänk om Sverige skulle vinna igen. Förhoppningsvis så hinner jag måla klart min nya soffa och bjuda mig på ett glas rose ikväll.

All kärlek till er alla.
 
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d