Det kallar jag otur.

Hej på er.

Det är fredag idag och inte vilken fredag som helst utan Fredagen den 13:e. Den stora otursdagen.

Min fredag.

Först ut läkarbesök som gick bra. För mig eller jag vet inte. Efter lunch idag blev jag uppringd av vårdcentralen som berättade att min läkare som jag träffade imorse blivit sjukskriven och behövde skjuta fram ett möte. Att läkaren var sjukskriven 50% för stress kände jag till men nu även hon alltså. Inte nog med att min första läkare blev sjukskriven för samma som jag, nu alltså min nuvarande också sjukskriven 100 %. Det kallar jag otur. 

Ikea.

Jag har ju en plan med alla palltrallarna som kom i och med våra nya altanmöbler. Fixa en hänga mys soffa på altanen. Tanken var att hitta en matta att lägga över men ingen passade helt och hållet så jag fick tänka om. Trallarna måste målas och mattorna jag hittade behöver något mjukare under. Självklart fick även fina kuddar fick komma med hem.

Lampor i taket på altanen? Denna upphängning tycker jag var så fin, frågan är bara om vi kan göra något av den tanken.

Ingefära shot???

Alla pratar om ingefära shot hit och dit. De ska vara så bra för lite allt möjligt matsmältningen, förbränningen och immunförsvaret. Så då måste väl även jag testa en shot. Gott? Nej verkligen inte de smakade lika pyton som Juica´s juicer. Fördelen är väl att här är det en lite miniflaska och inte en hel flaska äckeldricka. Nu hoppas jag på att jag ska känna mig på topp.

Kör ni med shotar? Vad gillar ni dem?

Operation fixa soffa.

Hur kul som helst att fixa och trixa….Nu är 2 av 4 trallar målade. Jisses vad toknöjd jag känner mig. Soffan kommer bli så himla bra och cool.

  Dags att skjutsa Marcel till Salem på isträning. Hur skönt som helst när laget tränar i Salems 
ishall – bara åka över järnvägen.
Önskar er alla en underbar fredagskväll.
Puss och Kram.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: