Råväck och Rå-väck.

Halloj.

Det är en mycket trött jag ikväll, självklart så borde jag gå och lägga mig. Men dagen innan jag ska på läkarbesök eller andra jobbiga möten är det nästan omöjligt. Tankarna åker bergochdalbana 10 gånger om i skallen. Jag känner mig nästan Råveck ikväll, kämpar med att hålla fokus och hänga med i Eurovision.

Råväck och Rå-väck.

Det blev som det brukar en stund i trädgården för mig. Idag skulle mina rå-veck tamponger ut i trädgården för att förhoppningsvis skrämma bort rådjuren. Hoppas nu på dessa små tamponger, att de ska spridda skräck för alla rådjur som närmar sig mina växter och planteringar. Såg även att Zetas Trädgård säljer dessa små tamponger. Självklart när jag såg dem på Zetas var jag tvungen att kolla med dem om de ska funka. Enligt Zetas ska de vara de bästa som finns på marknaden på mycket länge.


Vad säger ni?

Ser det för knasigt ut eller ska de få hänga kvar? Hmm, jag får helt enkelt välja mellan rådjur eller tamponger i buskar och träd. Valet är givet – jag vill ha mina trädgård och mina växter.

Vackraste gör mig så glad.
Jag älskar att hålla på i trädgården. Är så glad över att vi bor så som vi gör så jag kan få hålla på och fixa och trixa. Trädgården är min bästa medicin. Har läst att det finns flera rehab som handlar om grönrehab där man vistas i trädgårdar och skogen. Den rehaben tror jag verkligen på. Den skulle jag gärna prova på.


                        Sov Gott.
Kram. 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: