Dags för lite uppryckning.

Godmorgon.

Åh, vad jag drömmer mig bort idag. Det ösregnar hemma hos mig. Jag är inte på topp idag alls ryggen säljes till högsterbjudande och även jag börjar bli förkyld. Så himla super tråkigt.

Uppe med tuppen. 

Har varit uppe extra tidigt idag, för att vi fick säkert första tiden idag på Lättakuten i Huddinge med Marcel som hostat, tappat rösten, varit hes och snorat i över en vecka. Som tur var eller otur var det virus så han blev utan penicillin men det var väl tur för Marre ogillar medicin och har alltid gjort.


Testing Testing.

Nu är de testade de nya hockeyskydden. Igår skulle Marcel glad i hågen testa sina nya skydd på Allmis i Visättra vilket gick sådär. En ännu mera förkyld kille som var hesare än hesast eller tappat rösten ringde och sa att det inte gick. Skönt när han själv insåg att man ska ta det lugnt när man inte är okej.

Visst vet jag att han inte borde stått på isen men att åka runt några varv och testa nya skydden kunde kanske funka tänkte även jag vilket det inte alls gjorde.  Ni kan ju själva tänka er att ni nyss fått en ny bil, cykel eller moped och känslan av att provköra bara måste ske. Att testa skydd är inte samma sak som att göra ett träningspass där killarna levererar 100%.


 Speltime.

Attans vad dåligt det gick för mig igår på Monopol. Jag förlorade allt jag hade och blev bankrutt. Hur kunde det hända? Jag som brukar vinna de flesta gångerna vi spelar Monopol. Chansar på otur för inte är detta någon bakåt trend inte, aldrig i livet.

Dags för lite uppryckning för min del. 

Vad har ni för planer idag?

Kram på er.

 

En reaktion till “Dags för lite uppryckning.

Lägg till

  1. Det är inte alltid så lätt att rycka upp sig. Jag har en down-period nu känner jag.
    Jag hade hoppats på sol så man kunde vara ute. Men det regnar. Fick bli lite shopping.
    Ha en superskön söndag.
    Kram Petra

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: