Ny vecka nya utmaningar.

Hej på er.

Ny vecka nya utmaningar så heter det ju, eller hur. För min del började veckan med en riktig rivstart – möte på Stressmottagningen med chef, HR och  min arbetsterapeut L. Konstigt nog var jag inte nervös alls men å andra sidan är jag ju lite knäpp för jag blir nästan aldrig nervös.

Jäklar vad de är proffsiga på Stressmottagningen. Arbetsterapeuten är så himla klok och bra. Efter stora mötet hade vi en stund själva vilket var så skönt och där och då trillade en del polletter ner för mig om vad som faktiskt sagts. Tack L för allt. Inga beslut är tagna alls och vi ska tänka igenom hur vi ska gå vidare med lilla mig. En sak är säker att jag ska vara segraren och det är viktigast av allt.

Morgonkaffe med frukost.

Precis som vanligt fick min dag när jag är tidigt i stan börja med kaffe och frukost på favostället. Det sägs ju att det är bra att skapa sig goda vanor och rutiner och detta är en god vana för mig. Så jag fika vidare.Bara andades.

Så himla underbart att bara gå ner från St:Göransgatan och upp i Kronobergsparken och rensa skallen efter allt prat och alla intryck på mötet imorse. Solen strålade, blommor blommade och parken var full av liv. Jag landade på en parkbänk med kaffemuggen och bara andades, helt underbart. Kände mig som en riktig vinnare i några minuter.


Ny vecka nya utmaningar.

Jag har så länge avundats alla som gillar sushi för att jag tycker att det ser så himla gott ut. Men eftersom jag inte gillar råfisk och sånt har jag bara smakat de vegetariska bitarna. Så idag kändes det helt rätt att se om jag gillar eller inte. Beställde vegetarisk sushi och gillar eller gillar inte? Jag är nog trots allt ingen sushi tant. Advokado bitarna gillar jag men sedan tar det nog stopp. Så för mig blir det något annat att testa nästa gång.Kram på er alla från mig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: