Tamponger i trädgården…???

Hej.

Fredag idag, gud så skönt, jag fick sovmorgon imorse  så för mig kunde inte dagen börja bättre?

Dagens paket.

Till mig.
Som ni vet fick jag ett psykbryt på rådjuren som ränner här hemma hos mig här om dagen. Då beställde jag produkter Rå – väck ifrån Profauna AB som ska bekämpa rådjur på ett giftfritt sätt. Men alltså, hur tänkte de som framtagit dessa produkter? Jag tycker att de ser ut som väl använda tamponger och jag lovar det tänkte även killarna på. Visst att det varit en del mens kampanjer hit och dit på flera ställen men alltså inte behöver man väl tänka på mens när jag ska skrämma bort rådjur, eller? Nu hoppas jag verkligen på att detta ska funka även om se knasiga ut. Rå-Väck sägs fungerar helt tillfredsställande i de allra flesta fallen (96.5%).


Till Wille.
William har special beställt eller designat sina egna NIKE skor som är upp sydda efter hans egna val. Ganska coolt att kunna designa sina egna skor men alldeles för dyrt för mig. Wille blev så nöjd och tycker även att både frakten och kommunikationen mellan leverantören och honom varit så bra. Från klara skor till Willes dörr på 48 timmar och då är de sydda i Vietnam tror jag det var. Jag tycker det är coolt när det står Wille på hälen.

Fredagens blommor.

Fredag betyder fredagsblommor precis som alltid. Blev så sugen på rosa nejlikor efter att hälsat på hos en bloggkompis sida idag. Nejlikor blev det men röda, de rosa var nästan överblommade och det är inte kul. Vita rosor och röda nejlikor fick det bli. Först idag använde jag våra små medicinflaskor som jag köpte på Rosendal för några veckor sedan. Hur söta som helst!

Dags att gå ut med mina tamponger i trädgården. 
Vi hörs och ses.
Ha det bäst.
Puss.

One thought on “Tamponger i trädgården…???

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: