Kaffe och Klick.

Hej Hej.

Idag känns livet mycket lättare igen. Solen strålar och jag är så mycket piggare.
Den lilla sömnen jag skrapade ihop i natt gav tydligen tillräckligt med energi.
Min To Do Lista idag är ganska lång men bara med positiva saker så nu kör vi.

Kaffe och Klick.

De senaste dagarna har jag återigen trillat dit på inredningsbutikernas rea sidor vilket jag i och för sig alltid gör varje vår. Idag landade jag hos Knorkan som säljer produkter med lantlig stil i en blandning mellan ny och gammal stil.

http://www.knorkan.se/

Dagens tokigaste är julgranskulan, ja jag vet men det är så här att Robert varje jul får en kula av mig i julklapp. En galen grej som inte alls är särskilt manlig. Jag och en vän fick för säkert över 17 år sedan nu en ide´om att vi skulle ge våra killar en kula varje år och på den vägen är det. Hjälp vad länge sedan…

Mycket fint hittade jag, fiskarna gillar jag massor. De är tänkta som dekoration till väggen på altanen.

Ut och njut nu av det vackra vädret alla Fina så hörs vi.

Puss Puss!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: