Så himla sugen…

Hej igen.

Jag fattar inte vad som hänt eller är problemet med mig men jag är så sugen.
Sugen på fina saker, sugen på gott i gott, sugen på att resa och ta del av spännande äventyr.
Det känns som denna sjukan alltid kommer varje vår. Jag vill ha allt, allt fint, alla bus och kul saker vill jag göra. Hmmm.

Sugen på Hallongrottor.

Jag åt så goda hallongrottor i Värmdö hockeys cafe i helgen. Mums…
Tråkigt nog så fanns inget bakpulver i skåpet så det fick bli hallonbrysselkex istället när jag blev sugen på att baka. Helt okej men grottorna får helt enkelt bakas en annan dag.

Sugen på kunskap.

Nu får jag verkligen hålla tummarna för mig själv att jag kommer in på Idrottspsykologi utbildningen på distans till hösten. För några år sedan kom jag in men tackade nej då annat kom i vägen.
Det som fascinerar mig med idrottspsykologi är den sociala aspekten samt föräldrar och ledare. Håller verkligen tummarna för mig nu….

Så sugen på att vara fin.

Finns det någon annan tid på året då ni längtar mer efter nya kläder och skor, nya fina frisyrer och att var fin och vältränad än på våren?
Jag vill ha allt och drömmer mig ofta bort till den världen där allt är möjligt.
Posten kom idag med ett paket med schampon, balsam och smink. Så kul, skulle gärna stänga dörren till badrummet och testa alla nya saker.

Sugen på sol, vackert väder och alla dofter.

Åh, vad det är vackert och härligt när vårblommorna kommit. Det är så fint när de breder ut sig i backar och slänter till hav av blommor. En av mina grannar har ett hav av blå blommor på utsidan av sin häck. Sagolikt…

Nu väntar tvätthögen igen. Den tar sig sakta men säkert neråt i omfång.
 Så himla trist att stryka och vika tvätt.
 Hua Hua….

Kramis!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: