Dont say a word

Foto: Copyright 2024 All rights reserved

Hej

Jag minns när jag jobbade som förskollärare och ateljerista och ofta var så trött i halsen av allt pratande hela dagarna. För är det något man gör som lärare i förskolan så är det att prata och prata hela dagarna. Nu ikväll har jag samma känsla i halsen med andra ord har jag snackat klart i alla fall för idag. Jag dont say a word more idag.Trots att halsen är trött eller ovan kanske är mera rätt ord är jag så glad över alla samtal och allt snackande.

Dont say a word

Idag är första dagen på många som jag inte haft ont i huvudet. Vilket är så skönt faktiskt. Skallevärk som inte ger med sig är fasiken inte skönt allt så. Så idag kunde och orkade jag ge mig iväg och fixa några måsten och uppdrag som jag haft. Det var skönt att komma iväg och andas livet igen.

Det är allt lite synd om mig just nu för vill ha suget är enormt stort. Jag ser så mycket fint lite överallt och både kreativiteten och idéerna har ramlat in med buller och bång i slutet av veckan. Bland annat såg jag en väska  i nästan potatis brungrå färg. Galet fin var den verkligen.

Årets vackra pelargon

Senaste åren har jag inte tyckt så mycket om årets pelargoner fast jag köpt dem i alla fall bara för att liksom. I år föll årets lila-rosa pelargon mig i smaken. Vad tycker ni om årets?

Hundvakt i veckan

I veckan var jag hundvakt ett par timmar åt Pettson så Marcel och Celin inte hade möjlighet att vara med prinsen. Pettson tycker så mycket om att vara ute och leka och upptäcka världen. Här hemma är han förtjust i vår innegård eller skogstuva kanske är rätt ord. Så vi var ute och lekte två långa stunder till sötnosen blev så trött och sov 1,5 timmar på soffan bredvid mig.

 

5 thoughts on “Dont say a word

Add yours

  1. Han Är ju så söt!!
    Känner igen känslan och vill ha suget. Det är alltid stort när en ny säsong sätter igång och alla visar upp ny snygga varor. Det är ju sååååå svårt att låta bli
    Kram Kajsa

  2. Skönt att slippa huvudvärken. Hoppas att den inte kommer tillbaka ❤️.
    Drygt med halsen. Hoppas att du inte börjar bli sjuk.
    Mm är frustrerande när man har sug. Men saker får vänta lite. Hålla på suget lite till 🙂.
    Fina bilder du tog. Snygg färg på väskan 😀.
    Lilla söta vovven 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  3. Har du några tips på hur man tränar upp sin röst? märker ibland när jag läst högt mycket att den blir så väldigt nasal och spänd

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa