Tröttnat på soffan

Foto: Copyright 2024 All rights reserved.

Hej

Lördagsmorgon och en hel ny dag framför oss. Planerna för denna helgen var stora och många vilka jag fått skala ner ordentligt då jag fortfarande inte är 100. Men idag tänker jag ger jag eller gör ett försök för kjolen måste bytas och jag har tröttnat på soffan för länge sedan. Jag är sämst på att vara sjuk. För mycket spring i benen är helt klart orsaken till det.

Tröttnat på soffan

Igår var jag ute för första gången på tre dagar. Nästan så jag inte fattar att jag var inne inne i tre hela dagar. Samtidigt som jag blev så glad och lycklig över att få andas frisk luft och sparka runt i snö som föll under natten. Vad gör man när man varit sjuk hela veckan och städat allt som städas kan. Förutom källarförråden då men där går även min gräns. Jo jag hamnar i soffan framför Netflix och andra kanaler. Senaste tittat klart på En dag på Netflix. Den var riktigt bra och fin tycker jag.

En dag, recension: Nära nog perfekt romantik på Netflix
Bild lånad av Aftonbladet som säger att denna serie är nog nära perfekt romantik.

Glass och raggisar

Annars då jo det har blivit enormt mycket glass med raggisarna på. Men nu är jag så så färdig med det känner skriker hela jag. Det ska bli så skönt att komma in till stan och ta en fika med en kompis idag. Att få andas livet igen. Jisses vad man saknar det när man blir inlåst.

Dags att byta frisyr

Detta inlägg måste gå till historien som ett av de tråkigaste eller deppigaste på hela bloggen men sånt är livet. Originalfrisyren denna veckan har definitivt varit klätterflättor. Charmigt och fint visst men inte varje dag på en tant som mig. Snart så väntar duschen och tillbaka till verkligheten.

Happiness is a new perfume

Det är en sak som är säkert att glada människor sprider en bra parfym över sin omgivning. Vi eller jag ska inte landa i energitjuvarnas träsk igen men det är sant. Positivitet smittar lika så glädje och skratt. Well mina fina well Kamilla you go girl. Nu gör vi denna lördag till en bra en även om jag kanske inte är fullt frisk.

♥♥♥

5 thoughts on “Tröttnat på soffan

Add yours

  1. Usch då din stackare, inget kul att vara sjuk.

    Håller helt klart med dig om den nya parfymen. Trots det så kämpar jag just nu för att använda den. Så tack för påminnelsen!

  2. bra att du mår bättre nu då, inte kul att vara hemma och sjuk fast bra att du fick lite städat under tiden. dock blir det tråkigt hemma efter ett tag..

  3. Krya på dig!
    Jag är också sämst på att vara sjuk, har också alldeles för mycket spring i benen och blir så himla rastlös av att bara sitta i soffan.

  4. Är man inte ”sjuksjuk” så är det riktigt jobbigt att bara vara hemma. Så lätt att man blir rastlös. Samtidigt mår vi alla bättre av frisk luft,

  5. När det kryper i kroppen & man vill inte sitta i soffan en sekund till. Då början på att bli frisk 😊. Skönt att du är på bättringsvägen. Trevligt att ta en fika med din vän & känna att livet börjar komma tillbaka. Apropå livet. Så går det upp & ner för alla. Om jag får säga min tycka så är det som gör en blogg levande & får känna personen bakom bloggen. Att personen berättar när livet är nere ❤️. Annars är glas gott 😊.
    Ofta blir håret i en tofs på mig. Enkelt.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa