Ballerinaskorna är tillbaka i vår

 Hej

Ett bra tag nu har det florerat runt nakenklänningar eller nakenkläder som de kallas. Kläderna som avslöjar allt och lite därtill. Inte något som lockat mig men vi alla sett dem antingen in real life eller i något modemagasin från röda mattorna. I år har nakentrenden tonats ner en smula till nakenskor. För oss vanliga dödliga som inte går igång på ordet naken får jag avslöja att. Ballerinaskorna är tillbaka i vår. Det känns inte så länge sedan jag körde på ballerinaskor men när jag tittat i arkiven är det nästan 10 år sedan sist.

 

Ballerinaskorna är tillbaka i vår

Allt började med modemärket Alaia, som skapade flats i fisknät så var begreppet nakenskon igång. Nu ska de synas på de flesta superkändisar världen över. Här har vi de omtalade skorna. Vad tycker ni? En sak är säkert att jag skulle i alla fall behöva stanna stup i kvarten för att plocka ut småsten och annat skit.

Dyrgriparna från Alaia som get kändisvärlden ha-begär.

Nakenskor för Kamilla

Jag hittade dessa inne hos Mango som är i samma stil med en helt annan prislapp. Lite kul också då dessa påminner om ett par ballerina som jag hade förr när det begav sig.

Genomskinliga ballerinas från Mango.

2013 med de hemskaste brillorna jag sett men visst ballerinaskorna skulle funkat även i år.

Eller varför inte dessa stilrena ballerinaskor från Vagabond. Helt klart Kamilla skor.

Vagabond - Jolin - Beige ballerinaskor i mocka och skinn

Flera av säsongens ballerina skor har även en rem över vristen vilket gör att de påminner mycket om vad vi kallade när jag var barn Kinaskor. Är det någon som minns dem? Syster och jag fick aldrig några Kinaskor för mamma hade någon idé om dem. Jag tycker att dessa från Zara i skinn är riktigt söta.

 

Nakenskor eller nätskor

Personligen tycker jag att det blir lite tramsigt att kalla dem för nakenskor men okej jag kan åka på den. Ska jag erkänna så tycker jag att alla de ballerina som jag hittat och nu sparat i önskelådan. Önskelådan är min vill ha mapp i datorn där allt som jag drömmer om eller önskar mig mer eller mindre finns.

Frågan är ändå om sneakers trenden är redo att vila sig en stund. Jag tror inte det men att vi kommer se ballerinaskor på de flesta kvinnor i vår och sommar.

7 thoughts on “Ballerinaskorna är tillbaka i vår

Add yours

  1. Ballerina är sött tycker jag, och så praktiskt när man ska packa. Men jag kan tyvärr inte ha det själv, mina fötter behöver mer stöd. Kan tänka mej att ortopeden skakar på huvudet åt att det blir mode igen 🙂

  2. Jag är personligen inte så förtjust i ballerinaskor och håller mig hellre till sandaler i sommar. Har kanske blivit för bekväm för min ålder och bryr mig inte längre om vad som är trendigt inom mode. Men det var fina skor du tipsade om. Kramis <3

  3. Tänkte direkt på Kinaskor innan jag kom till stycket där du skrivit det 🙂

    Jag köpte mig ett par ballerina förra året som jag sedan aldrig använde…. Vet inte varför, men så är det alltså dags att plocka fram dem igen till våren! Perfekt!

  4. Jag tycker det är fint med ballerinaskor men kan inte använda dem så länge utan att få ont i fötterna. Däremot var nakenskor ett nytt begrepp för mig.

  5. Jag gillar ballerinaskor även om de kanske är för platta för att vara riktigt bra. Enkelt och snyggt. De där med stenar på hade jag också kunnat haft. Sen är jag inte en skotjej utan en väsktjej.

  6. Hellre ballerina skor än naken skor om man ska se på namnet. Å jag kan tycka att det är fint att visa fötterna i skor på sommaren. Det är Samma med inneskor med två knäpp remmar över foten. Dem är ju med naken skor. Håller med! Trams med ordet naken skor. Skor är skor Punkt! 😊 jättefina ballerina skor som du hade lagt upp.
    Vi får se vad folk går i. Ballerina skor eller sneakers i sommar. Jag hoppas på båda 🥿👟😊

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  7. Jag föredrar dina nakenskor framför Alaias, och inte bara p.g.a priset. Jag gillar ballerinaskor men eftersom det oftast blir långa promenader för mig så brukar jag ha sneakers på mig.

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa