O A O A E JAG VANN

Foto: Copyright 2024 All rights reserved.

Hej

Hör ni alltså vilken helg jag haft. Jag känner mig nästan överkörd och samtidigt så jäkla nöjd och lycklig över livet. Så mycket har hänt sedan jag skrev några rader här inne vilket gör att jag knappt vet var jag ska börja. O A O A E JAG VANN jag fick min burgare från Donken till slut idag. Så jäkla tacksam för den alltså. Jag vaknade på tok för tidigt imorse och ville så så gärna att Mc Donalds skulle knacka på dörren. Dessvärre skedde inte det men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

O A O A E JAG VANN

Nu blir det till att korta ner det som jag vill ha sagt om slutet på veckan för det skulle kunna bli flera flera inlägg av allt. Jag har blivit med nya naglar och ny form på dem till och med. Precis som alltid blev jag lika nöjd. Dessvärre har jag ännu inga bra bilder på dem men de kommer. Lovar…

Swedish fika blev min grej att lösa vilket en fikanörd som jag löste enkelt. Kamilla kan hon sägs det och lite stämmer det nog.

Fredag betyder AW 

AW är min melodi vilket ofta är så himla mysigt. Kul att träffa goda vänner och prata om livet i stort och smått. På Cane Rum Society fokuseras det på de autentiska köken från de karibiska öarna. Romdrinkar med andra ord. Vi har hört så mycket gott om dem och velat besöka dem ett tag nu. Omdömet från oss blev superbra drinkar snygg lokal men ligger för off i nya Hagastaden. Samt att de har för stora lokaler vilket gjorde att charmen försvann. Med det sagt bör tilläggas att de är proffs på rom och har kanske landets bästa utbud. Plus att de varit nominerade till bästa specialbar Sverige 2022 & 2023.

 Vi gick eller tog en taxi vidare till Mellqvist som alltid är lika trevligt att hänga på.

Firade livet på Strandvägen 1

I lördags eller går kanske man ska säga blev det häng på Strandvägen 1. Jag var seg som bara den efter en händelserik vecka. Men det spelade tydligen ingen roll för mitt lilla gäng. Kvällen blev kanon med dunder och brak som de brukar bli i det sällskapet. Livet och jag alltså.

Firade Willes namnsdag på Älskade Traditioner

Carl står i kalendern idag och vår William har namnsdag. Vilket firades med ett besök på Älskade traditioner som är ett unikt och coolt 50-tals ställe på Söder. Tilda och O saknades men vi hade det mysigt vid vårt fönsterbord jag, Wille, Marre och Celin. Detta är verkligen ett ställe som ni måste prova på. Magisk miljö och utbudet går inte av för hackor om man nu kan säga så.

Grattis på Carl-dagen Wille

Efter mycket om och men är det dags att återgå till vardagen igen och kika på upplösningen av Love is Blind.

Tack alla inblandade för en fantastisk helg och dagar

♥♥♥

 

 

 

 

5 thoughts on “O A O A E JAG VANN

Add yours

  1. Vilka ställen du hittar. Pratade om en minisemester och jag vill till Stockholm. Ska helt klart använda mig av dina tips. Det sista ni drack? Vad var det? Såg galet gott ut, men väldigt mycket.

  2. En mycket trevlig helg som du har haft. Grattis till hamburgaren 😊. AW är trevligt. Dock inte varit på många. Tyvärr. Men så är det. Drinkarna ser mycket goda ut 🍹😋👍 & trevligt sällskap är inte heller fel. Vilket trevligt ställe ni va på & fira Williams namnsdag som va Carl 🧁😊

    Hoppas att denna veckan åxå blir trevlig för dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa