Under körsbärsblommorna i Kungsan

Hej

Mina fina är det någon som kan ge mig ett tips på var jag lagt ifrån mig mina favorit solisar här hemma någonstans? Jag tror att jag vänt upp och ner på halva vårt lilla bo två gånger om. Visst har jag andra solbrillor i både samma märke och modell men de där ljusa är helt klart mina favoriter. En gång till tänker jag leta igenom allt sedan ger jag upp och klickar hem nya istället. Vilket suger med tanke på att dessa är nya för i år. Grr på mig helt klart. Under körsbärsblommorna i Kungsan. Idag var även jag på plats för att ta del av miraklet.

Under körsbärsblommorna i Kungsan

Imorse var det full fart på mig för frukost på stan stod på schemat, njuta av allt rosa i Kungsan och fixa nya naglar. Innan jag kom iväg in till stan hade jag möte på telefon vilket jag faktiskt missat var idag. Det gjorde att jag blev lite senare så vi fick kika på blommorna först innan det blev frukost. Redan vid strax före kl 10 var det fullt med människor som tänkte som samma nämligen att ta en sväng förbi Kungsträdgården. Precis som alla andra år är det magiskt och magi. Men det finns faktiskt en två dagar som är lite extra och det är när hälften av alla blommor fallit av och bildar ett golv av rosa blommor samtidigt som himlen fortfarande är lika rosa.

Shake i ena handen och kaffe i den andra

Eftersom jag failade med tiden stort idag fick det bli en walk and go frukost. Med shake i ena och kaffen i andra handen. I dont care det är nog inte ofta jag som är nyfiken i en strut tänker och känner så. Men idag brydde jag mig faktiskt inte. Jag var mest glad över att hen inte gjort bort sig typ. När frulle promis tog slut åkte jag vidare till Fridhemsplan för att shoppa några måste saker och fixa naglarna.

Korta konstnaglar var ju inte igår

Eftersom jag blev tvungen att ta bort mina naglar då de började göra ont. Två var filade för långt ner så nagelbädden släppt och de ömmade var jag utan i 7 dagar. Så länge har det inte hänt sedan 2008. Hur som haver idag var det dags igen att göra nya naglar. Bara för att valde jag att prova på relativt korta. Så detta kommer nog bli en prövning för mig. Korta eller mina långa klor som jag är van vid. Jag får återkomma på den faktiskt. rosa som blommorna i Kungsan blev de i alla fall.

 

4 thoughts on “Under körsbärsblommorna i Kungsan

Add yours

  1. Körsbårblommorna där är nåt speciellt. Har lyckas träffa in det en gång där, och så vackert. Vill nog äta sittande 🙂 men det är jag det.

  2. Alltså Kungsan så här års, magiskt. Underbara foto!

    Du har inte lagt solbrillorna i någon bil eller i en väska? Jag kan inte använda mina favoriter för det är ingen styrka i dem så då får jag ha linser och så här års är inte linser kul. Älskar årstiden men avskyr pollen.
    Jag har inte byggt naglar på tre år nu, ibland saknar jag det men oftast så är jag rätt nöjd utan.
    Kram

  3. Jag har varit i stockholm några gånger men aldrig varit där vid kungsträdgården och körsbärsträden. Hoppas att jag nån gång får uppleva det. Ser så otroligt vackert 😍

Kommentera

Up ↑

%d