Skräddarsydda grupp och konferensresor

Hej

Sedan 1997 erbjuder Travel2 skräddarsydda grupp och konferensresor utifrån sina kunders önskemål. Trots att coronaläget återigen varnar finns längtan efter att göra saker och äventyr tillsammans med både kollegor och nära. Teambilding är viktigt för att få samman sina grupper.

Skräddarsydda grupp och konferensresor

En konferensresa utomlands utbildningar eller kickoffer är oftast en stor investering. Därför är det helt avgörande att den blir så effektiv som möjligt. Många tänker sig kanske att konferensen utomlands automatiskt kommer innebära mer fest  lite som en semesterresa med glada vänner. Så behöver det absolut inte vara om man väljer en bra och gegigen arrangör så som Travel2.

Konferens utomlands – onödig lyx eller smart investering?

Frågan som säkert många med mig ställer sig är om konferensen utomlands är mer lönsam för företaget. Framför allt är det viktigt att lära känna sina kollegor som människor. Vilket innebär att alla inte behöver vara nära vänner. Däremot behöver man känna varandra så pass väl att man har förståelse för varandras reaktioner i vardagen. Och har förståelse för vad kollegorna behöver för att trivas på jobbet. Hur kan man då bidra till detta på en konferens?

Att belöna sin personal med upplevelser har visat sig vara långt mycket mer uppskattat än en ren löneökning för en stor del av dagens arbetskraft. Sätt ett tydligt tema för konferensen med sitt syfte och innehåll. Ett fel som många gör är att klämma in för många mål. Vilket gör en konferens splittrad och stressad då tiden ibland blir för kort. För att deltagarna ska kunna ta till sig budskapet så måste det finnas tid för reflektion och en koppling till hur man ska använda det som sägs i sin vardag.

 Klimatet – Både värme och vintermiljö gynnar kreativitet, energi och inlärningsförmåga samtidigt som det ger deltagarna en upplevelse som de minns.

Aktiviteter- Att ha roligt tillsammans är en viktigt del.

 Priserna – Genom personliga relationer direkt med hotellen till exempel många gånger arrangören erbjuda bra priser som är billigare än i Sverige.

Varumärkesbyggnad – Företagare attraheras av kompetent och engagerad personal. En bra konferens utomlands gör att deltagarna pratar om er som arbetsgivare på ett positivt sätt till vänner, familj, i sina nätverk och på sociala medier.

Tid för livet.

Stressen och pressen i vardagen är vår tids största ohälsoorsak. En upplevelsekonferens planerad på rätt sätt, ger dina medarbetare tid för reflektion, återhämtning och ny energi. 

Ta er nu en titt hos Travel2 för att ta del av vad de kan erbjuda er och era företag och verksamheter.

KRAM

2 thoughts on “Skräddarsydda grupp och konferensresor

Add yours

  1. Vi får inte ens en övernattning i Sverige längre. Det vi får är förlängda APT med lunch på stadshuset typ 🙂 Har varit på konferens utomlands en gång, Jobbade då på hotell och vi var i London. Det jag minns bäst är hur sjösjuka vi alla var på vägen hem. Värsta stormen på hela den hösten sa dom 🙂

Kommentera

Up ↑

%d