Keep up the awesome

Hej

Är ni som jag? Att varje gång vi går in för en ny termin om man säger så vill jag ha en massa nytt och fint. Keep up the awesome. På hösten har det länge varit att jag har min crush för väskor. Förr var jag ofta snäll och gav efter för mitt väskbegär. Vilket gjorde att jag faktiskt hade en ganska fin väsksamling förr. Innan jag insåg att det inte passade min spargris så jag sålde många av mina dyrgripar.

Keep up the awesome

Igår kväll kom det jag menar suget efter fin väskor igen. Ska sanningen fram så är jag värd en ny fin väska. Visst har jag köpt två väskor det senaste året men inga fin fina saker utan bara smarta och bra. När jag pratar väskor här menar jag fin fina i mina ögon. Sådana som egentligen skulle kunna vara helt onödiga och meningslösa att lägga pengar på men så himla fina.

Jag blev helt såld på en gul väska från Givenchy. Vet inte varför jag alltid är så svag för gult men gul var alltid min färg redan som barn. Men jag lovar er att det inte kommer bli något klick på någon väska för över 18 000kr. Om inte Lottogubben knackar på dörren ikväll men den sannolikheten är inte så stor.

Rebecca Minkoff är min designer

Alla har vi våra egna designers som vi faller för allt efter tycke och smak. Rebecca Minkoff har varit en som jag gillat länge och jag har två väskor idag från henne som jag verkligen gillar och använder. För ofta tycker jag att det blir så att man får sina älsklingar som man kör på även om det finns andra i garderoben där hemma. Minkoff har en bra pris med tanke på deras kvalitet och stil tycker jag. Sedan är jag en person som inte alls gillar eller aldrig har gillat det som alla andra har.

Minns ni när all gick omkring med Kors väskor och kopior. Fy vad trist och tråkigt. Jag erkänner att jag också haft en Kors väska men i en helt anna form vilken jag sålde när alla gick runt med Michael Kors. Hur som helst så idag skulle jag behöva en liten snygg ryggsäck som skulle funka både i skogen och i stan. Plus att en ny shoppingväska som jag kallar denna modellen behövs också då min Malene B börjar bli sliten.

Tell mee – Vad är era dagens vill ha?

2 thoughts on “Keep up the awesome

Add yours

  1. Jag älskar väskor, men på senare år har jag inte köpt så mycket. Vackra, onödiga väskor alltså…. Det är min grej.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: