Tips på personliga julklappar

” Inlägget är i annonssamarbete med Julklappen.se ”

Personliga julklappar & julklappstips - För julen 2020

Hej

I år är säkert året då näthandeln kommer att slå alla tänkbara rekord till jul med tanke på den situation vi lever i nu med corona. Jag tycker att det är roligt att fixa och trixa med både klappar och presenter och tror att jag är lite bra på det ibland. Framför allt så tycker jag att man ska satsa på personliga klappar. Tips på personliga julklappar. Julklappar med brodyr, gravyr eller framkallade bilder som kan vara personliga klappar. Viktigast är att man har en plan och att man själv skulle vilja ha julklappen när man tänker på att ge personliga saker. Lika viktigt är att man känner till något om personen som ska få julklappen då är det  betydligt lättare att hitta rätt klapp.

Tips på personliga julklappar

Sitter ni redan där hemma och funderar på vad ni ska köpa till era nära och kära? En sak som är säkert är att vi förmodligen behöver vara ute mycket tidigare i år. Med tanken på att vi säkerligen kommer i sin tur behöva skicka våra klappar på grund av corona som kommer göra julen annorlunda. Hitta tips på personliga julklappar hos Julklappen.se de har störst överblick på bra julklappar till kvinnor, män och barn.

Något som ofta gör klapparna personliga är att mottagarens namn syns på gåvan. Gärna med en liten hälsningsfras eller ett citat som betyder mycket för både givaren och mottagaren. Julklappen.se har som målsättning att bli din favoritsajt när det är dags att skaffa julklappar online. De arbetar ständigt med att fylla på med flera julklappstips för kvinnor, män och barn i alla åldrar.

Mina personliga julklappstips till era nära

Till din käresta – Ett alldeles unikt foto pussel med 120 stycken bitar. Pussel är faktiskt en multifunktionell gåva. Vem vill inte sitta med sin käresta och pussla med ett glas vin en kväll i januari när snön yrar utanför fönstret? Att själv välja ut en bild som betyder mycket för er tillsammans låter i mina öron bara mys.

Till din mamma – En lyxig telåda med graverat glas. Har du en mamma eller vän som älskar att dricka the då är denna julklapp perfekt. Dessutom är både lådan och glaset supersnygga.  Som sagt det finns alltid tid för en god kopp te.

Till ditt lilla barnbarn – En super kul barnklocka med namnet på. Klockan är inte bara praktiskt och pedagogiskt utan också en rolig ögonfångare i barnens sovrum. Denna hade jag mer än gärna haft på något av mina barns rum när de var små.

Barnklocka - Medium - Round (hardboard)

Hitta snabbt & enkelt rätt julklapp till julen 2020.

Kika in hos Julklappen.se

 Logotyp

Kram Kram

 

 

10 thoughts on “Tips på personliga julklappar

Add yours

  1. Vilka bra tips! Jag gillar också personliga julklappar och över huvud taget att man tänkt till över sin present och inte ”bara för att”. Just pussel har ju vad jag förstår fått ett uppswing i och med dessa tider… Vi gjorde pussel med 500 bitar till våra föräldrar, med motiv av våra tre barnbarn, som de fick när vi avstånds-möttes i slutet av maj. Mycket uppskattat av gamlingarna!
    Tack för din hälsning hos mig också!
    /Maria

  2. Jag gillar inte att pussla men det pusslet var ju jättekul! Kanske skulle göra ett sånt till sonen som kör cross. Hmm, tack för tipset iaf!

  3. Vilka bra tips, personliga julklappar är väldigt roligt att få och det finns ju numera väldigt mycket fina sådana presenter som man kan hitta på nätet. Tror att du har helt rätt om julhandeln på nätet så i år bör man vara tidigt ute, både för att företagen ska hinna leverera innan jul och för att det lär bli risk för folksamlingar och trängsel när alla ska hämta ut sina paket.

  4. Åh vad roligt med nya tips på bra julklappar. Jag som älskar pussel kanske skulle önska ett till mig själv =) Jag uppskattar att det ändå är lite mer personliga saker och inte sånt alla har. Skönt att man kan köpa bra grejer online också. KRAM

  5. Vilka fina tips. Det är kul med något personligt. Jag har gett bort fotokalendrar med mina bilder några gånger 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: