Vad betyder drulleförsäkring?

” Inlägget är i annonssamarbete med Drulleförsäkring.nu ”
Hej

En drulleförsäkring är en del av hemförsäkringen som ersätter din egendom vid olyckshändelser. Till exempel om du tappar din mobiltelefon i marken eller glasögonen skulle gå sönder. Vad betyder en drulleförsäkring? Jag tror inte jag ljuger om jag säger att jag tror att vi alla ställt till det lite si så där så vi inte kan laga eller reda ut händelsen.

Vad betyder drulleförsäkring?

Med en drulleförsäkring får du ersättning för olyckshändelser som du inte kunde förutse. Olyckshändelser eller ni vet när man råkar göra något som bara blev. Oavsett namnet så är syftet med försäkringen att ge dig bättre skydd i vardagen mot olyckshändelser.

Kär försäkring har många namn

Några försäkringsbolag kallar denna typen av försäkringar för allrisk och andra för drulleförsäkring. Otursskydd är i stort sett vad det handlar om. Att försäkra sig så att kostnaden när olyckan eller oturen kommer till oss inte tömmer hela spargrisen eller kontot på banken. 

Vilken drulleförsäkring är bäst?

När det kommer till att välja och jämföra vilket bolag som man ska teckna sin försäkring genom behöver man hjälp för att enkelt kunna se vad de olika erbjuder och kostar. Hjälpen får vi enkelt av Drulleförsäkring.nu. De är en oberoende jämförelsetjänst för hemförsäkringar som innehåller tillägget drulleförsäkring.Hos dem hittar vi alla konsumentinformation som riktar sig specifikt till dig som letar efter en drulleförsäkring. Drulleförsäkring.nu har en vision om att hitta bästa försäkringen till dig efter just dina behov.

Viktigt att känna till är att Drulleförsäkring.nu inte säljer försäkringar utan enbart är den tjänsten som gör jämförelsejobbet åt er. Så ni enkelt och i lugn och ro kan välja rätt i försäkringsdjungeln.

Vad täcker en drulleförsäkring?

Alla försäkringstagare behöver information om vad en drulleförsäkring täcker och inte. Oftast täcker dessa försäkringar:

  • Telefonen så den går sönder
  • Du har sönder dina glasögon eller smycken
  • Färg spills på mattan

De täcker däremot inte om vi:

  • Du tappar bort plånboken
  • Du glömmer mobilen på bussen

En drulleförsäkring har ofta en självrisk på runt 1500 kronor vilket innebär att försäkringen inte täcker föremål med ett lägre värde.

Ta er en titt på om ni har en bra drulleförsäkring redan idag för vem vet när olyckan är framme

7 thoughts on “Vad betyder drulleförsäkring?

Add yours

  1. Vi har moderna, och den täckte då jag glömde min mobil på en offentlig toalett, och märkte det några minuter senare och då var den borta. Specialförsäkringen vi hade på telefonen täckte inte det då dom inte ansåg att jag hade uppsikt på den. Tänker att har man verklig uppsikt över en telefon kommer den inte bli stulen?

  2. Bra att ha. Jag måste försäkra alla mina saker för jag är en riktig drulle! Och har haft användning av försäkring många gånger 😊

Kommentera

Up ↑

%d