Vilken dag Vilken Fredag vi har idag.

Halloj.

Alltså det är nästan så man inte kan förstå att vi faktiskt har sommar. Vilken dag Vilken Fredag vi har idag. Hela dagen har jag varit ute och i stort sett inte gjort någonting vettigt förutom att vattnat.

Vilken dag Vilken Fredag vi har idag.

Redan när jag såg att det skulle bli en sommardag satte jag mig vid datorn och köpte mig en fredagspresent. Jag visste med mig att jag inte hade någon lust att jaga runt i butikerna när det var sommar utomhus. Vad behöver jag idag och här och nu? Jo jag behövde en ny bodycreme från Rituals. Jag har snöat in på deras Sakura igen och behöver ha den på fötterna när jag ska sova. Att smörja in mina fötter innan jag somnar har blivit ett måste för mig.

22.vv

Frukt med turkisk yoghurt och flytande honung = Fredagsfika.

Kan ni tänka er att jag inte fredagsfikat idag eller ännu får jag kanske säga för vem vet vad som händer? De senaste dagarna har jag mumsat turkisk yoghurt med en massa frukt eller bär. Turkisk yoghurt det är sommar för mig det. Särskilt med jordgubbar men lika väl det går minst lika bra med frukt. Vet inte om jag kan räkna denna som fika men eftersom det är jag själv som bestämmer säger jag godkänt.

img_8784

Fredagsfokus – Mysa runt hemma i lugn och ro.

Jag har som sagt strosat runt hemma i shorts och linne hela långa dagen. Målat tånaglarna så jag kan våga mig på att gå runt i sandaler med öppen tå om jag skulle få feeling har jag gjort. Vattnat, lyssnat på podd och mumsat glass i solen. Fasiken vad man kan må bra av att bara vara här och nu i det som är liksom.

img_8781img_8789

img_8792
I ölflaska sparar jag små mynt som ska få gå till växter och sånt som jag kan spendera många mynt på.

img_8791img_8788

5a

 

 

 

 

13 thoughts on “Vilken dag Vilken Fredag vi har idag.

Add yours

  1. Fredagsfikan ser väldigt god ut! Fräsch och vacker fika! Tånaglarna skulle jag också behöva lacka. Det är inte lika fint att gå barfota utan nagellack på tårna.

  2. Vädret har varit helt magiskt, bara att passa på att njuta för såg att det skulle bli sämre imorgon… rituals produkter är verkligen så bra, perfekt present 🙂

  3. Låter som en underbar dag att man kan ha en lungn dag och sedan ängna dagen åt sej själv så mysigt 😊

  4. Det där var väl bästa fredagsfikan man kan tänka sig, såg ju så gott ut. Jag borde också smörja in fötterna varje dag men glömmer det ofta….ska komma ihåg att göra det, kanske om jag har salvan sidan om sängen….visst vaknar livsglädjen till när man känner lite mer sommartemperaturer.

  5. Så mysigt ni har det där på uteplatsen och ja turkisk är jättegott blir lite mer än bara mjöl och bär. Ja så härliga sommarvibbar igår, idag är det sämre väder dock

  6. Mina tånaglar skulle verkligen behöva en omgång av vård haha, det gör ändå mycket för måendet :> Underbart med sol, man får passa på att njuta!! KRAM

  7. Annars tycker jag att glass räknas som fredagsfika 🙂
    Fast det är himla gott med yoghurt, bär och gärna lite nötter till också. Slurp! Tycker inte att vi haft shorts/linne-väder riktigt ännu, men längtar!

Kommentera

Up ↑

%d