Luften är ju fri att andas.

Hej.

Äntligen mina fina har sommaren kommit tillbaka igen säger jag och toknyser just nu. Mitt egna fel när jag stoppar hela fejset i häggen som blommar för fullt och jag är allergisk mot just hägg. Jag får helt klart skylla mig själv. Jag vet men de doftar så gott och är så vackra så jag tog den mot att nysa järnet just nu. Luften är ju fri att andas. Så självklart måste jag andas när luften är fri.

img_8779

Luften är ju fri att andas.

Vi har sommar i Stockholm igen. Vilket är helt jäkla underbart. Jag har gått runt i mina solshorts och andats livet skulle man kunna säga. Vissa dagar händer inte så himla mycket samtidigt som precis allt händer. Livet är här och nu och luften är fri att andas. Mycket kan vi äga som ting och mark men luften, vem äger den?

Ingen eller vi alla skulle mitt svar bli. Hur som helst så måste jag bara visa er att vårt älskade tokiga äppelträd som vuxit lite snett blommar så det bär nog frukt i år igen. Äppelblom är så vackert.

img_8763

Lurar i öronen och sugrör i Noccon.

Så enkelt att bara vara en dag som denna. Med Molly Sanden som sjungit för eller med mig får jag nog säga hela dagen och sugrör i min Nocco har jag bara strosat runt. Skulle någon envisas med att fråga vad jag faktiskt pysslat med idag blir det svårt att svara. Eller så blir det hur enkelt som helst – Jag har bara andats livet för luften är fri att ta till oss utav för alla. Varenda liten levande organism eller litet frö behöver luften för att överleva.

img_8765img_8767img_8778

braaaa

 

 

 

 

17 thoughts on “Luften är ju fri att andas.

Add yours

 1. Låter som en dag i min smak! Jag är också allergisk men jag kan inte heller låta bli att sticka huvudet i busken och dra in all den ljuvliga doften.
  Här i Skåne har vi också haft sommarvärme, riktigt underbart. Jag har gått i mina favoritshorts idag, jeansshortsen som är lite för stora men ack så mjuka och sköna.
  Jag har inte ätit glass idag men barnen cyklade iväg till glasskiosken och köpte glass. Precis som det ska vara en solig ledig dag.

 2. Vet du vad Kamilla, jag tokälskade att läsa det här inlägget och läste det faktiskt 2 gånger, bara för att suga i mig av livsglädje, livslust och tacksamhet…..det är så härligt att läsa och se på bilderna och själv också känna tacksamhet över denna vackra sommardag vi fått idag

 3. Våra grannar har solat ute på gården idag. Jag var ute med barnen en stund så de är så himlans skönt ute. Man får jo vara ute så mycket man kan när solen är framme.

 4. Hihi det är sååå svårt att hålla såg borta från att lukta på alla blommor! 🥰

  1. Så vacker det är nu när alla blommor slår ut här är det mer rengn en sol just nu 🥰

 5. Det är väl helt omöjligt att inte vilja andas in naturen just nu? Ser ut som många har haft en fantastisk dag och vilket väder ni har haft. Det är vår.

 6. Ååååååh nocco sitter aldrig fel i värmen, den är extra god då!!
  Glass tackar man inte heller nej till, kanske blir glass idag, underbart när värmen är här!

 7. Det är så skönt med sommarväder. Förstår att du inte kan låta bli att sniffa på Häggen. Jag doftar alltid på dom när jag går förbi en. Dom doftar ju gudomligt 🌸

 8. Men så härligt med sommar nu 🙂 dock vågar jag intd gå i shorts än. Tycker det kan vara lite kallt färder än brukar väl bli mot slutet utav juli …😂

 9. Vilken underbar dag! Man får försmak av semester sådana dagar. Om det vackra vädret fortsätter, blir det svårt att återgå till jobbet på måndag. Så gott med glass!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: