Stegeprojektet och linnepremiär check.

Halloj.

Wao wao wao vilket underbart väder vi har fått. Inte bara att solen skiner utan att det är varmt och gott också. Mitt projekt med stegen över bordet på altanen gick i mål idag. Stegeprojektet och linnepremiär check. Det är helt galet att jag gått omkring i linne hela dagen utomhus. Fett nice måste jag bara säga på den.

Stegeprojektet och linnepremiär check.

Stegen hade Tilda på sitt rum förr. Jag tyckte att den var för fin för att kasta så den fick blir kvar som ett framtida projekt i garaget. Idag gick stegeprojektet i mål. Ni anar inte vad sur jag var i helgen när det inte blev som jag hade tänkt när stege skulle upp. Idag tog jag nya friska tag och stegen kom upp som jag tänkt på bara 5 minuter. Yes, där satt den!!!

img_8070img_8071img_8075img_8085img_8086

Hängena är de julgransdekorationer jag köpte på superrean på HM Home för någon vecka sedan. Jag är mer än nöjd. Det ska verkligen bli spännande att se hur det blir ikväll när mörkret faller och jag ska tända slingorna.

Linnepremiären avklarad i år för min del.

Jag som tog på min mina nya stövlar fick ta av dem och gå runt i träskorna istället. Det blev för varmt. Först såg jag ut som en stalltjej tyckte ena sonen vilket byttes snabbt mot att bli en bondlurk. I träskor, träningstights och ett sunkigt vitt linne och håret på alla håll gick jag runt och fixade altanen så den är redo för våren nu. Till sist hamnade jag i en av solstolarna med en P3 dokumentär i lurarna och en kaffe i solen.

På tal om träningstight så kan jag tipsa er om att Björn Borg har både bra, fina och sköna träningskläder. Är ni som jag ofta går runt i träningstights hemma?

img_8079img_8081img_8077

Jag glömde Willes namnsdag i år igen.

När Wille var nyfödd hade han namnsdag efter någon vecka nämligen 14 augusti. Sedan genom åren har den dagen där det står William i almanackan ändrats flera gånger om. Suck på mig alltså!!  Sorry William. Ingen ursäkt alls men som tur var blev jag påmind av namnsdagsbarnet själv och åkte ner och handlade för att göra det bästa han vet – Cheesecake på mammas sätt.  Så nu är vi laddade för att kika på Bäckström och Big Brother ikväll.

img_8097img_8099

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

11 thoughts on “Stegeprojektet och linnepremiär check.

Add yours

 1. Åh så fint det blev med stegen. Är alltid så imponerad över hur kreativa många av er är. Hoppas du fotar ikväll när du tänt slingan.
  Ha ha, ja av barnen får man väl de ärligaste kommentarerna…. men vad gör det, så länge man känner sig bekväm.

 2. Så bra det blev! Riktigt snyggt!
  Låter helt ljuvligt att ha kunnat gå i linne hela dagen! Själv var jag lycklig över att jag bara hade jeansjacka när jag åkte till jobbet.
  Riktigt mysigt att värmen är här, hoppas att den stannar!

 3. Det blev verkligen supper snyggt 🙂 Skönt att man nu kan börja att gå i linne och att man kan börja att smyg sola <3 så fint du har det på din altan

 4. Det blev så fint. Vi hade också sån värme igår dock dåligt idag.

 5. Wow vad snyggt det blev med stegen. Skulle aldrig själv lyckas med att få upp en själv 😜 Du ser ibland behöver man bara lägga i från sig grejerna och ta det en annan dag

 6. Du verkar ha haft en riktigt bra dag! Skönt med både värme och sol. Har hört att det skulle blir runt 16 (whaaat) grader här där jag är idag. Så jag ser verkligen fram emot det! Vad fint det blev med dekorationerna också 😀 // Petra Elisabeth

 7. Vad fint ni har det. Kul att kunna använde det gamla man har😊 Vi hade också riktigt fint väder i Jönköping l igår 😍🌸

 8. Här var det också jättefint väder igår och man kunde sitta i lä och det var så man kunde sitta i lä i linne, men inte idag, det är inte alls väder alls haha, fint du fixar det

 9. Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR bilder från din trädgård! Det är ett så himla fint sätt för mig att drömma mig bort jämfört med att kolla ut på vår gård. Där har trädgården varit misskött så länge att jag blir gråtfärdig av allt som behöver göras. Härligt med linne, jag nöjde mig med en långärmad tröja igår men hade nog kunnat kasta av mig den och gå i bikini, haha!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: