Fredagens FFF och – ”Lita till din inre kraft”.

Halloj.

Igår var det ju trots en sorgens dag fredag och jag tummar inte på mina F F F. Fast jag var lite smart och köpte min fredagspresent redan i torsdag. Det fanns liksom inte så mycket utrymme för att fixa presenter igår. Fredagens  FFF och – ”Lita till din inre kraft”.

Fredagspresenten.

I torsdagseftermiddag åkte jag och T till Farsta. Jag behövde lite smått och gott och hon hade en grej att införskaffa. Jag fick med en en fin och bra fredagspresent hem från Lagerhaus. De har verkligen alltid något som faller mig i smaken. Fick en ljusslinga som jag ska ha i växthuset eller på altanen och fyra färgade långa ljus att ha på köksbordet. Jag har ju redan erkänt för er att jag är ljustokig och äter ljus, fniss. Ångrade att jag inte köpte en slinga till så jag klickade hem ännu en igår kväll.

img_7321img_7319img_7320

Fredagsfika.

Någon riktigt bra fredagsfika blev det inte igår. Men godast var i alla fall min latte på MAX i Eskilstuna på väg hem när vi stannade till för att äta något på kvällen. Tänk vilka krafter kaffe har på oss egentligen.

img_7341-1

Fredagsfokus.

Allt mitt fokus låg igår såklart på Ingrid. Men är det fokus för mig så är det. Jag satte mig en stund och varvade ner med en av mina nya böcker från bokrean. Böcker är något som alltid legat mig varmt om hjärtat. ”Lita till din inre kraft” av Gabrielle Bernstein. När jag har tid och orka ska jag lusläsa den – nu har jag mest bläddrat. Detta var denna Fredagens FFF och – ”Lita till din inre kraft”.

img_7344img_7343

Vi måste prata om mediala och andliga saker.

Igår under begravningen i kyrkan var jag med om en märklig och nästan overklig händelse. Att jag är medial precis som min bror har jag länge känt till men inte gjort så mycket väsen utav. Om man nu behöver det egentligen. Ibland kanske det räcker att vara kanalen för de döda att nå fram och få vara med i olika situationer.

Men först måste jag prata med ett medium som jag känner om vad som verkligen hände i kyrkan för att få känna på känslan på ett annat sätt.

Ha nu en toppen lördag.

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Fredagens FFF och – ”Lita till din inre kraft”.

Add yours

  1. Alltid intressant när man får speciella upplevelser/ uppenbarelser i kyrkan.
    Tänk, jag dricker inte kaffe och har så svårt att förstå hur mycket kaffe påverka människor.

  2. Kul o få hem lite till hemmet. Det var länge sen jag köpte på lagerhouse gjorde ibland innan men går sällan på stan nu förtiden

Kommentera

Up ↑

%d