Te Amo Ti Amo – Love you!

Hej.

Gissa om jag blev tokglad när jag hittade mitt paket från Ideal of Sweden i brevlådan idag? Jag fick fikapengar av ena sonen i födelsedagspresent men tyckte att det gjorde nog inget om jag köpte en paket utav några av alla de pengar. Sagt och gjort jag köpte ett nytt mobilskal som är hur fint som helst. Te Amo Ti Amo – Love you!

Te Amo Ti Amo – Love you!

Förr var jag en nörd när det gällde skal till mobilen och hade hur många som helst. I julas fick jag en ny mobil och har sedan dess haft ett och samma skal. Så visst var det dags nu att utöka skalförrådet.

The Valentine’s Collection presenterar ett hjärtligt inspirerande sortiment där kärlekens universella språk firas. Jag är lite tokig i kombinationen rött och rosa så jag kunde inte låta bli att klicka hem ett av de tre skalen. Mitt nya skal är bara så himla fint. Helt rätt i tiden kan jag också tycka i en värld med så mycket ondska som det är nu.

img_6878img_6879img_6311

Bakom mina solglasögon.

Vet inte men tror faktiskt inte att jag kan skylla på solglasögonen att det var deras fel att det gick tungt på min PW idag. Det kände om sanningen ska fram att jag gick i motvind hela rundan. Fast det såklart i var varken blåst eller motvind. Bara att erkänna att jag inte hade något pulver i benen idag som en kär gammal hockeymamma vän skulle sagt. Kär gammal hockeymamma vän vilket beskrivning det hade räckt med att sagt att Annelie brukade säga så.

Hur som helst så var det verkligen skönt att sätta sig en stund på bergskanten och njuta av solen som  strålade även idag. Ibland räcker det så himla väl med att stanna upp och bara andas livet liksom. Allt för ofta kan jag tycka att vi alla ska krångla till det så enormt mycket ibland.

img_6318img_6314

Har ni hunnit vara ute i solen idag? Superskönt men bra kallt var det här hos mig.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

10 thoughts on “Te Amo Ti Amo – Love you!

Add yours

 1. Nu har jag fått upp lite mer klipp i stegen igen sedan vi började ha enzo så mycket, men innan dess kändes dem jättestumma.

  Jättefint ska verkligen och matchar till naglarna =D

 2. här va blåst o motvind inte skönt men solen va framme ett plus
  gud va fint skal Och naglar me
  kramar o fin torsdag redan torsdag

 3. Jättefint skal du köpte. Har en lite udda mobil då hittar aldrig skal till min. Skönt med promenad i det vackra vädret också

 4. fint mobilskal det var..har inte köpt något sådant på evigheter men kanske dags nu

 5. Jag älskar värkligen idel of swiden dom har så otroligt mycket snygga skal ❤️ ditt va värkligen super fint

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: