Alltid är lika spännande med julklappar.

Hej.

Jag fick min allra första julklapp för i år. Ni kan ju gissa om jag blev glad när den låg i brevlådan. Efter att jag äntligen kom hem efter en knasig dag. Jisses vad bra Mirre är på att tejpa! Det är verkligen alltid är lika spännande med julklappar.

img_5532img_5533

Tänk att det alltid är lika spännande att öppna julklappar.

I min julklapp fanns en himla söt tomten och en liten julråtta. Tack finaste bästa Mirre♥.  Mirre är verkligen en stjärna som jag fått äran att lära känna.Tomten står på bardisken och passade så bra bredvid adventsljusstaken. Min julråtta hängde jag upp i köksgardinen. Hon får hänga där och dingla med sina slingriga långa ben.

img_5529img_5534img_5537

Hur går det för er med julklapparna i år?

Jag är verkligen sämst men vi har nog en plan på vad och hur det blir i klapparna. Men men handla listan är klar så nu saknas det bara några klick.

evevning

 

7 thoughts on “Alltid är lika spännande med julklappar.

Add yours

  1. Haha ja du men paketet åkte ju bara upp igen när jag tejpat ”normalt, så tänkte äscchh då det får vara tejpvm på paketet haha. Tack för detta fina inlägget och visst är det söta. Jätteglad för det superfina jag fick av dig med. Kram, du är också en bloggpärla

  2. Åh ni är ju underbara som ger julklappar till varandra, här har jag inte handlat alla julklappar än 🙈
    Har typ 2 julklappar klart och det är till lillebror och mamma, så nu är det sambon och styvpappa som ska ha julklappar men vet inte alls vad jag ska köpa 🙄

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: