Lycka är en bra tidning som inspirerar.

” Inlägger är i samarbete med Prenumeration Online ”

Hej.

Har ni också börjat höra lite var stan att människor i er närhet redan är klara eller planerat klart årets julklappar? Jag däremot har en bra bit kvar eller inte ens börjat om jag ska vara ärlig. Vi har en stundande födelsedag på intåg redan nästa vecka vilken får komma först. Men som alltid går hösten så fort och helt plötsligt står vi där mitt i december och sliter vårt hår för att få ihop bästa julklapparna.

Julen är snart här.

Hitta ett riktigt bra prenumerations-erbjudande på en tidning som du skulle tycka om att läsa eller vilja ge bort. Visst är ett erbjudande på en tidning med ett bra pris och en premie något som gör dig lite extra glad? Flera gånger förr när jag var en tidningsnörd och hade på tok för många tidningar som damp ner i brevlådan. Grejen var den att många gånger valde jag en prenumeration på grund av den fina premien som man fick när man tecknade ett abonnemang.

Prenumeration Online – bästa webbsidan för att hitta Prenumerationstjänster.

Att krypa upp i soffan med sitt favoritmagasin och en kopp kaffe är kanske den allra bästa egentiden som finns. Inte så dyrt, inte så stort och framför allt lugnt skönt och bara jag. Jag är riktigt sugen på att teckna en prenumeration med premie till mig själv. Att lägga fokus på bara mig själv är a och o. Jag har mina fredagar som är avsatta för bara mig men tänk om jag skulle ge mig ännu en dag med en liten stund. Där jag kunde sätta mig med tända ljus, gott thé och gömma mig under filten med en alldeles ny oläst tidning.

Lycka är en bra tidning som inspirerar.

Svårt val att att välja rätt tidning bland de erbjudande som finns. Vilken hade ni valt av dessa alternativen som jag väljer mellan? Det lutar mot Tara för  de andra tidningarna har jag redan haft prenumerationer på.

720x300-1-600x250allt-i-hemmet-600x250skona-hem-600x250voluspa-tara-600x250

Check på den – Det blev en prenumeration på Tara 5 nummer för 199kr i present till mig själv.

Kram Kram

 

” Inlägger är i samarbete med Prenumeration Online ”

 

 

 

9 thoughts on “Lycka är en bra tidning som inspirerar.

Add yours

  1. Det är roligt med alla dessa gratisprylar som man kan få med tidningarna tycker jag.. Ja, själv är jag på G och planerar julen nu & inköpen av julklappar.. Normalt brukar jag göra det i slutet av nov.. men i år kommer ju förmodligen en liten bebis i slutet av november & då är det ju det man vill lägga all energi på så det blir både julpyntat & julshoppat tidigt här i år..

  2. Är själv ingen person som läser tidningar har aldrig gjort & ser inget roligt i det tyvär. Men jag har folk i min närhet som gillar det väldigt mycket så det var ett bra tips att ge i julklapp! Tack 😍

  3. jag har aldrig premunerat på sådana där tidningar men det är nog för att jag vet inte om jag kommer få så mycket pass varje månad.. Jag har börjat handla julklappar men är inte klar än haha.

  4. Åh prenumererade på tidningar när jag va yngre.
    Vilken panik jag fick nu haha! Har inte ens börjat köpa julklappar än

  5. Jag hade nog också valt Tara. Jag upplever att tidningar som tex sköna hem har så himla mycket annonser. Typ varannan sida är ju annons. Och i Tara finns lite olika typer av artiklar att läsa

  6. Åh ja älskar tidningar av dom du valt ut hade ja tagit tara ☺️ två favorit tidningar för mig är tidningen nära och modärna psykologi ❤️

  7. Myssigt at läsa tidningar det gillar min mamma att göra men inte jag vet ej varför hehe kram 💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: