Bäddat in alla växter till vintervilan.

Hej Hej.

Jag gillar inte när saker och ting går långsamt och trögt. Det har jag verkligen aldrig tyckt om. I min värld ska saker och ting gå undan så jag hinner med flera saker och så vidare. Hela förmiddagen gick blogg jobbet i snigelfart vilket var så frustrerande att jag till slut gav upp för idag och gav mig ut istället.

Bäddat in alla växter till vintervilan.

Jag har en hel del växter som inte kommer klara av vintern i växthuset utan behöver övervintra i pannrummet. I fjol var det långt ifrån så många växter som skulle få plats som det blev i år. Nu är det tok fullt i hela pannrummet av färgburkarna som står där och alltid gjort. Plus bergvärmepannan och alla växter. Kan bli lite jobbigt för Wille att få ut vattenslangen nu bara. Men jag håller god min tills utbrottet kommer för det lär komma förr eller senare. En sak är säker då är det gamla färgburkar som rycker bort för växterna måste ha värme och är som mina bebisar.

img_4138img_4143img_4146img_4142img_4144img_4145

Vad har ni för er ikväll? Jag kikade nyss på Live Dejt med Bingo Rimér. Han är en stjärna måste jag säga. Dejten han hade idag var inte någon favorit för mig alls. Tyckte att hon verkade skum.

pus

♥ ♥ ♥

 

7 thoughts on “Bäddat in alla växter till vintervilan.

Add yours

  1. Men wow, vad duktig du är som fixar med växterna! Jag är en sopa på det och några har redan tagit farväl pga frost… Jag vet liksom inte riktigt vilka som skulle må bra av lite värme och jag har inte heller något bra ställe att förvara dem på, ha ha! Har dock svårt att göra mig av med växter som inte är helt vissna. Alltid lite jobbigt med julstjärnorna när julen är förbi 🙂

  2. Det ser väldigt fullt ut där bland alla grejor och blommor. Det är bra att du har en plats åt dom hoppas ni bara kan komma in där blommorna står nu 🙂

  3. Javisst, bort med färgburkarna bara, för växterna behöver ha sitt. Skönt att kunna ha ett utrymme för växternas vintervila sådär.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: