Frisk luft och bara vara jag.

Hej Hej.

Efter en hel förmiddag och även timmar efter lunch i telefon var jag bara tvungen att ge mig ut i skogen. Jag trivs så himla bra att vara i skogen. Idag hade jag min nya ljudbok i lurarna. Är ni som jag fans av ljudböcker eller trivs ni bäst med att läsa? Jag tycker det är skönt att ha en ljudbok i örat men är även helt såld på att kunna hålla boken i mina händer. Fakta böcker om allt mellan himmel och jord ska vara i äkta bokform.

img_3877

Frisk luft och bara vara jag.

Vad är det med frisk luft som gör oss så gott? Alla vet hur det känns att vara inomhus en hel dag. Vare sig vi är inne på kontoret eller när man stannar hemma inne en dag på helgen så känner vi alla tydliga fördelar med att få mer frisk luft.

Det är utomhus som allt syre skapas och våra kroppar använder syre till många av alla funktioner. Då är det är inte svårt att förstå varför vi många gånger nästan direkt känner av effekten när vi tar ett djupt andetag ute i frisk luft. Luft kan hjälpa våra lungor att vidgas när vi andas och kan förbättra lungornas funktion. Den uppiggande effekten av syre kan ibland vara starkare än även det starkaste kaffet man dricker sägs det.

Nästa gång dagen börjar tynga ner kroppen och sinnet är det en  mycket god idé att gå ut och ta några djupa andetag och verkligen rensa lungorna.

img_3876img_3867

Puss & Kram

♥ ♥ ♥

 

12 thoughts on “Frisk luft och bara vara jag.

Add yours

 1. Jag är också ett fan av ljudböcker tycker det är så mysigt att lyssna på ljudböcker och drömma mig bort. Men jag älskar också känslan av att läsa en fysisk bok 🙂

  1. Det är så härligt att vara ute i naturen och bara vara 😊 jag älskar ljudböcker och de är så skönt att gå och lyssna på 😊

 2. Ja visst är frisk luft så viktigt… jag njuter av vår luft här ute på landet nästan varje gång jag går ut (om det inte ösregnar eller något annat otrevligt väderfenomen stör). jag gillar både ljudböcker och att läsa på riktigt… ljudböckerna kan man ju konsumera även vid tillfällen då det inte går så bra att läsa en fysisk bok

 3. Så sant du skriver, frisk luft gör så mycket för oss ❤
  Jag har svårt för ljudböcker, jag vill kunna se allt framför mig och det kan jag inte på samma sätt om jag lyssnar på ljudböcker mot att läsa själv ❤
  Däremot har jag gärna en podd i öronen istället ❤

 4. Älskar poddar just nu lite mer än ljudböcker, vet inte varför! Kan du rekommendera någon bra ljudbok så man kan komma in i vanan att lyssna på ljudböcker igen? <3

 5. Fastnat mer för poddar just nu! Skulle du inte kunna rekommendera en bra bok så man kommer in i vanan med ljudböcker igen? <3

 6. Förstår vad du menar. Älskar att ta musiken i öronen och bara gå gå gå eller jogga 🙂 men sonen har inte orkat (förstår jag) eftersom han varit sjuk… Har blivit små promenad för frisk luft bara 🙂

 7. Jag är likadan – måste läsa en vanlig bok när jag ligger i sängen tex, men älskar att ha en ljudbok i öronen när jag är ute med hunden eller tex när jag lagar mat eller hänger tvätt. Win win liksom!

 8. Åh vad mysigt! Det finns inte mycket som är lika härligt som stunder i skogen. Mys! Ha en underbar dg nu! Kram! 🍁

 9. Jag går ut så fort något tynger mig, det är så jag kan rensa huvudet från alla tankar, flickvännen går med mig ut och vi pratar ut om allt tillsammans… Det är verkligen så skönt!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: