Hur svårt kan det vara med dessa bubblorna?

Hej.

Jag som skulle gjort så mycket idag gjorde väl i och för sig lite men ändå känns det som om jag inte alls varken hunnit eller gjort det jag skulle. Typiskt mig…Hur som helst så har jag väl klarat av det som var ett måste och det är väl eller var tur för mig.

Alla papper till skolan är ifyllda och klara.

Jag förstår egentligen inte varför skolan och förskolan som borde tänka miljö ska skriva ut och samla in alla papper. Smart som jag var skrev jag ut en ledighetsansökan eftersom de alltid skulle vara i pappersform förr men inte nu längre. Nu skulle de vara digitala men alla andra papper som skulle fyllas i. Hua nu är de i fyllda och klara i alla fall.

19a19b

Hur svårt kan det vara med dessa bubblorna?

Jag har retat mig massor på de såpbubblorna som jag köpte på ICA i somras. De funkar bara knappt inte. De som jag gör själv eller den dunken som är köpt på Panduro är 100 ggr bättre. Spelar liksom ingen roll om man blåser starkt eller svagt. synd tycker jag faktiskt med tanke på hur många barn som får dessa små runda flaskor med såpbubblor när de är och handlar med föräldrarna.

19c19d

Bytt blommorna mot rönnbär på altanbordet.

Utan att slå ihjäl mig. Vår bästa rönnbärsträd att bryta av kvistar från måste man stå längst ut på ena berget där det också är som högst ner om jag skulle falla ner. Det var på det berömda håret men jag sparkade av mig foppatofflorna och stod barfota för att få bättre fäste. När alla kvistar var avbrutna och jag fixade att få dem var jag bara tvungen att sätta mig en stund för inte ville jag ramla ner inte. Tipset är definitivt att inte kika ner när man står där.

19e

Dags att fixa det sista högarna med tvätt innan jag ska börja kika på de fartblinda på Cmore. Någon som börjat kika på den ännu?

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

25 thoughts on “Hur svårt kan det vara med dessa bubblorna?

Add yours

 1. Idag har inte jag heller gjort så mycket men precis som dig gjorde jag det viktigaste. Skönt att alla papper inför skolstarten är klar 🙂

 2. Har faktiskt inte reflekterat över de här med papper i skolan men de borde ju absolut tänka på miljön & kunna ha så man kan fixa de digitalt. Är ju både smidigare och bättre för miljön 😊

 3. ja som också gillar såpbubblor hur man man inte liksom, har också lärt mig dessa är lite trix med. man får typ blåssa försiktigt och långsamt lite utdragen utandning typ för att få ens till bra bubblor, utan att det bara går hål innan det ens blivit en bubbla. Lite opraktiskt för barn faktiskt tror inte dom har det tålamodet oftast <3

 4. Jag fyllde också i en massa papper igår. Men jag kopierade också en hel del, eftersom jag jobbar på skola. Men jag hoppas vi blir mer digitaliserade i framtiden så att vi kan tänka på miljön.

 5. Håller med dom såpbubblor som man köper på Ica är supersvåra att blåsa med för barnen och så tror dom att dom inte kan blåsa och blir ledsna istället! 🙁

 6. Fattar inte heller varför man ska fylla i dessa papper varje år. Alla borde, på ett eller annat sätt, ha tillgång och kunna fylla i dessa på nätet. Skriva under med bank id men vår kommun har inte heller löst den gåtan ännu 😀
  Stor kram till dig också ❤

 7. Låter trist med massvis av papper, som du säger inte så mycket miljötänk heller.
  Bubblorna man köper färdiga idag tycker jag är helt värdelösa.
  Har inte sett den, ska kika in vad det är för något.

 8. Härligt att ha alla papper klara! Ska till skolan imprgon och se vad dom säger!
  Jag hoppas skola går bra!

  Men åh vad kul med bubblor om
  Dom funkar haha! Älskar!

 9. Jag håller med dig, dom bubblorna är värdelösa. Knappt att jag kan blåsa till sonen. 🤔 Massa papper att fylla i ja, första jag fick igår när jag lämnade sonen på förskolan. 🙃

 10. Ja det var en intressant fråga, hur kommer det sig att det är så mycket papper när vi ska tänka på miljön… hm! Hoppas du får en fin dag nu!

 11. Hu. Låter livsfarligt att skaffa de där rönnbärskvistarna. Kanske bättre att ta en dån där träsekatör, som är lång och till för att klippa i träd? Spara på livet och allt sånt. 😀

 12. Ja jag kan bars hålla med dig om bubblorna. Köpte år mina småsyskon för något år sen och det var ju bara skit rent ut sagt.

 13. Vad konstigt att vissa saker ska vara i pappersform och vissa digitalt. Här i Norrköpings kommun så är vi papperslösa, allt ska göras på e-tjänster. Finns både för och nackdelar med det 🙈 Dom små såpbubblorna är värdelösa, ska kolla in panduros blandning som jag kan köpa till Loui 🙂

 14. Jag har packat ner lite saker i lådor och rensat lite . Härligt att kunna slappa lite =) ja jag har med skrivit på en del papper nu när Fadi börjat skolan =)

 15. Usch dessa papper som ska fyllas i hela tiden ! Och varje år med ! Räcker väl att dom spara dom må fyllde i första året 😂😂🙈! Jag har faktiskt aldrig haft oturen med såpbubblor när jag köpt till barna. Men man ska ju aldrig säga aldrig 🙈

 16. Skönt att va klar med alla papper och saker. Så hima tråkigt när man sitter med det.
  Håller helt med dig om bubblorna! Vi har också köpt och dom är ju så dåliga!

 17. Det var ett smart drag att ta av dig foppatofflorna, det blir alltid så jäkla halt när man har såna på sig! :O

  Men tråkigt det där med såpbubblorna för så ska det ju inte vara! 🙁

 18. Här har de börjat med att man ska fylla i alla uppgifter digitalt. Så smidigt för en annan som alltid glömmer att fylla i och smidigt för barnen som glömmer lämna in. Tråkigt med såpbubblorna. Fint med rönnbärskvistar, hade inte heller velat ramla ner.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: