Dagens Klick!!!

Hej Hej.

Idag har jag äntligen fått träffa lilla söta Lias. Sanna och A´s lilla kille som kom i somras. Vilken liten sötnos. Så liten var Lias – tänk att man glömmer bort att man själv haft så små bebisar! Det är verkligen fantastiskt hur kloka små bebisar är. Redan som pyttesmå har de fullkoll på sin omgivning och sin mamma. Livsfarligt att träffa små godisar (bebisar) måste jag säga – för gissa om jag blev sugen på en egen liten plutt. Nja eller nej det blir inga mera barn för min del men en liten hund får jag ta och ställa mig in på.

Dagens Klick!!!

Jag hamnade med datorn i knäet när jag satt och åt lunch. Inte det smartaste när det stundar både kalas, event och tillställningar framöver för mig. Hur som helst en ny klänning från Ellos klickades hem. Tror att den kommer passa bra till något av kalasen jag har framför mig.

Yves Rocher skickade över en bra rabattkod till mig som jag mer än gärna tog emot. Vem säger nej till att få klicka hem lite skönhetsprodukter?

20

Föräldramöte står på min lista nu ikväll och lite bloggjobb innan jag tänker börja kika på ”De fartblinda” på C More. Någon som börjat kika på den ännu?

7

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Dagens Klick!!!

Add yours

 1. Det var väldigt snygg klänning kommer passa sig finfint på kalas., ja minsann nog blir man bebissjuk många ggr, och än mer eller minst lika i alla fall hundsugen med

 2. ja här är det mentor tid på torsdag här . denna veck går så fort tycker ja
  självklart vill man ha ny klänning sa just idag att ja längesen ja köpte saker till mej själv . o kläder hur längesen som helst hur som helst aldrig för många nya klänningar =)

 3. Vad mysigt att få träffa en liten bebis, förstår att du blir sugen på ett till barn. Yves Rocher har så himla bra produkter gillar deras duschtvålar 🙂

 4. nix men har en del jag vill se på c more så ska nog snart byta ut hbon mot cmore ett tag 🙂 <3

 5. De fartblinda har jag hört talas om, får ta och kika på det sen när jag fixar till kvällens blogg inlägg.
  Ja fy för bebisar 😂 jag blir lika sugen jag när jag myser med bebisar ❤
  Hoppas du får en bra onsdag ❤

 6. Jaa beställa hem är farligt, hade mer än gärna beställt hem en massa 🙈
  Behöver beställa hem till kärleks överraskningsfest som ska vara i december 😛

 7. Ja, det där med bebisar kan ju bli lite frestande… :-). Hade maken fått bestämma här hemma hade vi haft bra många fler barn än de två vi har. Snygg klänning det där…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: