Hit och dit hela dagen,

Halloj…

Idag har jag varit i farten igen lite så som jag brukar med lite av varje helt enkelt. Först ut stod läkarbesök för mig. Hur jag än vrider och vänder på mig så är det alltid lika jobbigt att gå till läkaren. Nu måste jag ju förtydliga att min läkare är hur bra som helst och att jag verkligen tycker om henne. Men det går inte komma ifrån att gå till läkare är svårt tycker jag. Självklart så försökte jag öva på hiss selfie bilden även idag…

img_2067img_2075

Behåskola hos Samiras Underkläder.

Nästa stopp för mig blev Behåskola. Efter ja nu har jag inte berättat för er ännu men jag får väl ta det imorgon. Hur som helst så behövde jag lära mig lite om hur en riktigt bra behå ska sitta. Visste ni att 9 av 10 kvinnor bär fel storlek på sin behå? Hos Samira får du professionell hjälp att prova ut rätt storlek och modell som passar dig. Något som jag verkligen tyckte om är att de har personlig service hela vägen in till provrummet. Jag fick lära mig massor och prova både sköna och fin fina behå. Nackdelen är att priserna var på tok för dyra för mig just nu. Så med min nya kunskap gick jag till Twilfit och köpte mig två nya fina behå som kändes och satt bra.

img_2065img_2083

Finaste pastan jag sett…

Innan jag drog mig hemåt smet jag in i Söderhallarna. Jag tycker verkligen om att gå runt bland alla härliga kök, matbutiker och matställen. Det doftar ljuvligt där inne och jag skulle enkelt kunna göra slut på alla slantarna i min börs. Jag klarade av att hålla mig ifrån att köpa med denna fina pastan hem men vem skulle våga koka och äta upp den när den är ett mästerverk? Vad säger ni skulle ni våga äta upp den?

img_2087img_2088

Finaste hårspännet till bara mig.

Var jag duktig hos tandläkaren eller doktorn som barn fick jag alltid en present. Kamilla kan själv och bestämmer allt vägrade som lite var och varannan gång kan jag berätta. Idag var jag duktig igen och fick köpa med mig ett så fint hårspänne hem.

img_2093

Åkte på perenn rea runda med Tilda.

När jag väl kom hem från stan kände dottern för att hitta på något. Jag hade inte så mycket energi kvar så vi åkte en sväng för att leta efter perenner på rean. Risrabatten behöver lite fler växter. Jag hittade några fina som fick följa med hem. Tilda försökte mata en köttätande växt med blad vilket gick si sådär. Först när hon nästan nuddade blomman med fingertopparna öppnade den sig och ville mumsa på henne. De är allt bra läskiga de där blommorna, eller hur!

img_2100

Äntligen blev jag med en stol till växthuset.

Som jag velat och velat om denna stol till mitt älskade lilla växthus. Idag slog jag äntligen till för det kändes verkligen så. Gissa om jag blev skraj när jag lyfte ur stolen ur bilen här hemma och jag först inser att stolen kommer nog inte ens in i huset. Efter lite fixande och trixande kom stolen äntligen in. Imorgon ska jag fixa och trixa där ute och ta mig ett glas vin i stolen under en filt.

img_2124

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

9 thoughts on “Hit och dit hela dagen,

Add yours

 1. Grymt bra juh. Jag har inte varit på någon behåskola men fått hjälp med det där och sen dess har behån suttit som den ska 😂😁

 2. Wow vilken snygg färg du har på naglarna, kvinna! Har faktiskt också gått BH-skola när jag bodde i Stockholm. Sjukt hur lite folk vet om bröst och rätt storlekar. Är så glad över att jag faktiskt är en utav de som vet hur den ska sitta. Längtar till graviditeten är över, mjölken sinar och jag får gå tillbaka till mina vanliga BHar där i garderoben. Kram!

 3. Har också varit på BH skola, och tyckte det var till så bra hjälp. Lite hur man ska tänka osv. Det spännet du köpte vann jag på min tjejresa. Visst är det snyggt? Ska använda mitt på bröllopet jag ska på till helgen.

 4. jag har aldrig någonsin varit på en bh skola kan tänka mej att man får mycket hjälp hur man tänker kring bhar 🙂 du ser ut att ha haft en jätte fin dag fint hår spänne 🙂

 5. Låter som en riktigt fin dag fina Kamilla! Skönt att det gick bra hos läkaren och kul med bh- Proffset ( kan man säga så?) och pastan! Så fin!
  Hårspännadet var superfint! Ha en jättefin dag nu! Stor kram!

 6. Först och främst SÅ snygg du är!!!
  Så himla smart med bh skola! Hade nog jag behövt haha.
  Men alltså pastan? För fin för att äta ju

 7. Men vilken härlig dag du haft! Måste hålla med dig om pastan den var ju så grym, den skulle man absolut kunnat ha som prydnad bara, haha ^^

  Klart man ska unna sig något när man känt sig duktig, hårspännet var så fint, önskade jag kunde passa i det!
  Sen får du ju gärna dela med dig av dina gröna fingrar, vill med kunna ha intresset att fixa och trixa bland blommor! :O

 8. Men oh det skulle jag behöva tror absolut att jag behöver bära bättre BH för det är ju en djungel av dem, dock blir man ju alltid lite för snål

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: