Gunga i en hammock

” Inlägget är i samarbete med Klubbkompis.se ”

Halloj.

Vet ni vad jag alltid drömt om? En alldeles egen hammock som jag skulle kunna ligga och lata mig i. Gärna under en filt med en bra bok på sommarkvällarna. Ända sedan jag var barn har jag önskat mig en hammock. Minns att grannarna hade brunfärgade med storblommiga dynor i brunt och orange. Så var det på 70 – 80 talet i de Svenska trädgårdarna nu är det andra tider och andra färger som tur är.

Jag önskar mig en vit hammock.

Att hitta utemöbler till bra pris och kvalitet som håller kan vara svårt. I min jakt på en vit hammock hittade jag till Klubbkompis Quality Outlet som har ett brett bassortiment av billiga möbler till god kvalité och med snabba leveranser. Man vill ju ha utemöbler som håller för väder och vind vilket deras gör. Klubbkompis erbjuder billiga utemöbler online.

Kan man bli annat än glad och lycklig när man ser denna helt underbara hammock som ser stabil och hållbar ut. Den ger mig en känsla av frihet och avkoppling. Jag gillar som sagt att den är vit och lite högre i ryggen vilket gör att kuddarna även ser lite maffigare ut. Vitt och blått tillsammans – det kan knappast bli mera sommar.

 

dalom-hammock-233377-994337-90341-frilagd

 

Trädgårdsdrömmar tar aldrig slut.

När det kommer till trädgård så tar aldrig drömmarna slut varken om nya projekt, växter eller små miljöer. Förr använde vi vår framsida mycket mera än vad vi gör nu. Då barnen var små lektes det och busades och ytterdörren stod alltid öppen. Det saknar jag ibland vilket gör att jag mer än gärna sätter mig på trappan och pratar med sonen när han håller på med bilarna. Tänk om vi skulle köpa ett cafébord med två stolar från serien Hillerstorp som vi kunde ha på framsidan. Där vi skulle kunna sitta och ta en kaffe, spela spel, läsa bok eller bara vara vid. Tanken har slagit mig så många gånger att vi verkligen borde ha ett cafésätt på framsidan. Klubbkompis Quality Outlet har ett trädgårdssätt i vitt som skulle bli helt perfekt hemma hos mig. Håll med mig om att detta är både sött och snyggt.

lena-are-15677-1585877

Bästa med Klubbkompis Quality Outlet .

*30 dagars öppet köp

*Fri returfrakt

*Prisgaranti på hela sortimentet

*Snabba leveranser

*De har riktigt snygga utemöbler till bra pris

 

Ska du möblera din uteplats har Klubbkompis Quality Outlet utemöblerna för dig.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

29 reaktioner till “Gunga i en hammock

Lägg till

 1. En hamock, en av mina drömmar också precis en sådan du visar. Jag kommer också i håg den gamla med bruna kuddar och stora orange blommor… älskar verkligen denna trädgårdsmöbel.

  Gilla

 2. Jag drömmer också om en hammock. Men så som vår trädgård är så tror jag inte det passar. Däremot skulle jag gärna göra en liten hörna på baksidan där det är kvällssol en stund. Det här med trädgården tröttnar jag aldrig på att fundera över. Det är bara tiden och pengarna som fattas till alla projekt jag framöver skulle vilja ta tag i.

  Gilla

 3. min mormor o morfar hade en då vi va mindre o han skulle alltid gunga oss mej o mina syskon samtiddigt i den där … minnen .. vvit va fin

  Gilla

 4. Just den där kollade jag på här om dagen. Jag vill också ha hammock . Gungade jämt i en sån när jag var liten hos farmor och farfar 💓

  Gilla

 5. Det är verkligen så mysigt, romantiskt och charmigt och garanterat något som kommer att finnas i mitt hem när vi flyttar till hus. Så bra inlägg och ett roligt samarbete! Kram!

  Gilla

 6. Det är verkligen så sjukt mysigt att ha på sommaren, jag har själv alltid velat ha en med! Ska verkligen köpa en sen när man väl äger ett hus 🙂

  Gilla

 7. Ja den hammocken såg helt underbar ut, samt snyggt med vitt och blått, det skulel vara en dröm för mig at tha i trädgården

  Gilla

 8. åh en hammok skulle jag absoult kunna tänka mig när jag blir lite äldre och ha i trädgården! 😀 Så fin denna va !

  Gilla

 9. Tack för tips! Är faktiskt inne på att köpa lite bytt till trädgården & en hammock vore ju drömmen. Men de får vänta tills tidigast nästa år

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: