Hitta bästa kreditkortet för resan.

” Inlägget är i samarbete med Kortio.se ”

Hej.

Nu på sommaren är det många som vill ut och resa. I och med resan kommer ofta frågan hur mycket pengar kommer det gå åt på semestern? Hur mycket pengar ska man växla in i landets valuta? Ska man ta ut pengar i en bankomat i landet man åker till? Vad står den Svenska kronan jämfört med valutan i landet som vi tänker åka till?  Ska man skaffa sig ett kreditkort som är anpassat för just resor? Frågorna är många för de allra flesta.

Kortio har gjort det enklare för alla som är i behov av ett kreditkort.

Varför är resekort bra?

Kortio tycker att många flera borde se fördelarna med att använda kreditkort. Det finns många fördelar men också nackdelar som är värda att lyfta. Fördelarna är att du aldrig behöver använda dig av kontanter annat än om du eventuellt kommer besöka en lokal marknad på orten.  Nackdelen är att man varje månad behöver betala tillbaka de pengar som man använt sig av. Ofta har resekorten även kopplat till olika reseförsäkringar och andra förmåner. Det är ofta en djungel för oss som inte har kunskaperna eller tiden att jämföra kreditkort för resa. Kortio hjälper till att reda ut frågorna och tipsar dig om det kort som passar just dig allra bäst.

kort

Hitta de bästa kreditkorten för resan.

Rätt resekort kan göra att du spara mycket pengar i olika skeden av din reseplanering och när du är på resan. Checka upp dessa punkter för att kontrollera om kreditkortet är bra för dig.

  • reseförsäkring
  • bonuspoäng
  • uttagsavgifter
  • hyrbil
  • valutapåslag

Det känns extra viktigt att välja rätt kort med tanke på valutapåslaget. Helst av allt vill  man såklart ha 0% valutapåslag. Utan valutapåslag kommer man spara sig många kronor på resan. Easyliving har 0% valutapåslag.

kortio

” Våra bästa resekort ger belöning för allt och alla, om du reser själv, i jobbet eller med familjen! Du kan få fördelar som loungeaccess eller en riktigt bra reseförsäkring. Men framförallt kan de spara dig pengar på resan, upp emot 3% på allt du handlar! ”

Vilka är Kortio?

logo-header-menu-bar-sv

Kortio har funnits sedan 2013. Målet har alltid varit att hjälpa konsumenterna hitta rätt i den växande kreditmarknaden. De är en oberoende kreditförmedlare som är fristående från kort-och låneinstitut. Kortio och alla deras samarbetspartners står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling. De har lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

” Inlägget är i samarbete med Kortio.se ”

 

 

 

One thought on “Hitta bästa kreditkortet för resan.

Add yours

  1. Intressant, har faktiskt aldrig tänkt på att detta finns och jag reser ju ändå minst en gång om året när jag t ex hälsar på min mamma i Ungern 🙂 Ska tänka på detta tills nästa gång!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: