Fem fakta om mig.

Hej Hej.

Jag läste i morse fem fakta hos flera bloggare och tyckte det var kul hur olika svaren kan bli. Så här kommer mina.

Jag är rädd för änder. De är enormt äckliga och går emot mig fast jag går bort från dem. För många år sedan när jag var på en badplats gick de runt ibland och över alla som låg och solade. Så otrevligt och äckligt sedan så attackerar de en i ring om man råkar stanna. Fy sjutton för änder..

img_2049

Jag ogillar att storhandla i matbutiker. Det är något som gör mig så stressad. Det spelar ingen roll hur bra lista jag skrivit så glömmer jag flera saker. Tycker även det är jobbigt att handla när alla andra gör så. Måste jag handla så köper jag bara några få grejer.

img_2050

Jag är en drömmare. Drömmer om vackra platser, ting eller stunder. Jag samlar helt enkelt på minnen i livet. Vill alltid framåt även om jag står och stampar på samma lilla fläck.

img_2051

Jag kan känna doften av älgkött på mils avstånd. Det finns inget äckligare än älgkött. Jag är ju ingen köttätare överhuvudtaget. När jag var barn har jag sett älgar fått sin första styckning på morfars ladugårdsplan. Minns att mamma vid så många tillfällen försökt att överlista mig men det har aldrig funkat. Älg får mig att kräkas.

Jag är sämst på att spela spel. Helt enkelt har jag inget tålamod för att spela. Jag är för snabb av mig som person. Fast jag spelar ibland men då ska det vara något med action i som Cluedo eller tre i rad något sånt.

img_2052

♥ Puss & Kram

 

 

18 thoughts on “Fem fakta om mig.

Add yours

 1. Jag är likadan som dig med drömmar, tycker det är viktigt att ha.
  Haha själv älskar jag att spela spel, sambon tycker inte det är lika kul.

 2. Men vad härliga fem Saker om dig! Kul och lära känna dig ännu bättre tycker jag 😍 super härligt!
  Suger också på spel hahs <3

 3. Åh jag tycker inte heller om änder, tycker de är så sjukt obehagliga och ser så arga ut!! Älskar däremot att storhandla i större matbutiker haha! Älgkött är min favorit haha, känner också doften men av helt andra anledningar uppenbarligen.

 4. Jag håller med sig fullständigt om änder. Jag tycker också att dom är så äckliga och skrämmande. Kul att få veta 5 fakta om dig 🙂

 5. jag håller med dej fåglar är verkligen läskiga 😉 kul att veta lite mer om dej <3

 6. Åh vad kul att få lära sig lite mer om dig, jag gillar verkligen dessa typer av inlägg, så mysiga! Stor kram!

 7. Såna vita hus har jag också 😉 Hehehe… fått av fina er på LMK <3 Jag gillar inte heller änder, eller fåglar över huvudtaget.. och att handla i matvaruaffärer har jag också lite jobbigt med.

 8. Åh, jag älskar såna här inlägg för man får veta så mycket om bloggaren! Jag ogillar också att storhandla i butiker, jag blir så fruktansvärt stressad och vill bara ut därifrån. 🙂

 9. Ush jag gillar inte heller älgkött, men jag tycket dock att det luktar gott. Men inte smaken.. ush

 10. Sedan jag upptäckte onlinehandlingen på ICA Maxi där man bara kan åka och hämta så avskyr jag också att handla i fysiska butiker. Blir lite småhandlingar ibland men storhandlingar gör vi endast på nätet och det är SÅ SKÖNT!

 11. Men va kul att få lära känna dig mer, tycker verkligen om denna typ av inlägg! Glömmer förresten också alltid något när jag handlar haha och kommer hem med massa jag inte tänkt köpa istället

 12. åh dessa inlägg är så roliga att läsa<3 , en drömmar är definitift jag med kan sitta i min egna lilla värld och fundera på saker och drömma mig bort flera gånger om dagen <3 kram

 13. Ja att storhandla är inge kul alls speciellt en fredag runt 3 då är alla barnfamiljer där så nej jag förstår dig. Och vi är lika med att vi båda drömmer om att komma vidare i livet även om det känns som man står på samma plats 🙂

 14. Ohh detta visste jag inte om, det om änderna visste jag om men inte det andra. Näe jag gillar inte heller vildsmak på kött

 15. Tror faktiskt aldrig jag ätit älgkött. Gillar inte heller storhandling, framför allt inte när det är fullt med folk och köerna till kassorna kilometerlånga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: