Skolavslutning i Broängen 2019.

Hej Hej.

Nu har då Tilda också gått på sommarlov. Idag slutade hon 6:an vilket jag fortfarande har svårt att förstå. Åren går så otroligt fort med barn. Fortare än vad man anar så är de stora och har både jobb, körkort och snart flyttar hemifrån. Hua hua men vi har ett år kvar i skolan med nummer två innan det blir student här hemma igen. Plus minst tre år på högstadiet med Tilda kvar.Vilken himla tur för mig för jag är långt ifrån redo att släppa mina fågelungar fria att flyga iväg ännu.

Skolavslutning i Broängen 2019.

Det var allt lite sorgligt idag när Tildas klass  hade avslutning. Där de flesta tjejerna gått ihop ända sedan förskoleklassen och några även från förskolan skulle sluta idag och delas upp i tre klasser i 7:an. Men jag tror inte det blir så sorgligt för det här gänget tror jag blir svårt att dela på. Redan nästa år jag vi bokat tid vid kompisgungan efter skolavslutningen för att fota de årliga bilderna. Det var riktigt roligt att tjejerna hängde på så jag fick fota dem även i år. Wao vilka underbara tjejer!!!

13k

Hur svårt kan det vara?

Jo jag tackar att få med alla 9 tjejerna att titta framåt och att alla ska se och synas i bilden var så mycket svårare än vad man kanske tror. Självklart mycket för att de skrattade och busade med varandra. Men men vad gör väl det när bilderna ändå lever och utstrålar glädje, gemenskap och kärlek…

13h13i13j13l

Mysfrukost och så fint på alla sätt i klassrummet.

Dagen började tidigt med att några vänner till Tilda kom hit på morgonen och fixade ordning sig och drack lemonad, mumsade chips och chokladbollar innan det var dags att gå till klassrummet.

13a13b

Precis som alltid hölls det avslutning för barn och föräldrar ute i gropen som den kallas med skön sång och prisutdelningar.

I klassrummet blev det avslutningsfilm, tal, överlämning av presenter, betyg och sista kramen med finaste läraren Maria. Vi föräldrar blev även överraskade med en rolig dansuppvisning med lärare Maria och hela klassen. Nu i höst blir det nya lärare och mentorer för alla i klassen då de går upp i högstadiet. De två sista bilderna fick bli i gråskala för de blev så mycket finare så än i färgen.

13g13c13e13f

13

19 thoughts on “Skolavslutning i Broängen 2019.

Add yours

 1. Åh vilka härliga bilder på våra fina tjejer. Tar gärna några kopior på messenger då jag inte hann fota speciellt mycket.. Kommer bli konstigt nästa år när de inte går tillsammans men som du skrev, de får se till att ses ändå…

 2. Vilka härliga bilder och vilken glädje de utstrålar. Så mycket kärlek och gemenskap de visar.
  Visst är det känslosamt när de splittras men samtidigt spännande när en ny tid börjar. Brukar också tänka så att än har jag en som börjar trean i höst så än är det länge innan i alla fall hon är stor <3

 3. men så kul med skolavslutning stort att börja högstadiet till hösten. så mysigt dom kunde ha chips och chokladbollar innan avslutningen tillsammans. det var verkligen jätte fina bilder du tog på tjejerna.
  Ha en fin kväll. kraaam

 4. Grattis till tilda som får sommarlov 😀 själv känns det där så länge sen man hade . för mig blir det hela sommaren att jobba . och måste säga vilka härliga bilder du har tagit 😀

 5. Oh vilka fina bilder. Mina har skolavslutning i morgon, den ena börjar 3:an och den andra 5:an till hösten. Fattar inte hur tiden gått så fort.

 6. Man blir så nostalgisk då man ser dessa skolavslutningar. Mycket studenter ute i stan också, och så kul att se. Den glädjen…

 7. Jag håller verkligen med dig om att det går fort när man har barn, lite extra fort känns det som. Jag kan inte förstå att om en månad bara så är min äldsta femton år :O

 8. Vilka underbara bilder på tjejerna. Helt fantastiskt att de fortfarande håller ihop och planerar att hålla fototraditionen vid liv 🙂

 9. Så himla fina bilder man ser verkligen glädjen i alla tjejerna så det gör bilderna så fina. Vilken god frukost dom fick, chokladbollar 😀

 10. Vilka sommar härliga brudar. Jag kom ihåg att vi delades upp i 7an också men de gick kanon bra:)

 11. Men vilket härligt inlägg att få läsa. Det låter verkligen som en fin skolavslutning. De verkar vara tajta så att klassen splittras tror jag inte kommer splittra det här gänget.

 12. Tråkigt att de splittras men som du säger de är nog så tighta att de kommer hålla ihop ändå =D, så fina de är och hehe kan tro det är ett trix att få alla i bild, nästa gång är det nog än mer fåfängt med och då kommer inte dennes pose duga osv osv =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: