I hetaste laget på Vikingacupen.

Halloj.

Söndagen är snart över för denna veckan. Har ni haft en bra söndag? För mig blev det mestadels att befinna mig i en stekhet gympahall på Lidingö. Tilda och hennes lag tävlade i Vikingacupen idag.

I hetaste laget…

Igår hade Gångsätra hallen haft 31 grader, galet hett, idag fick alla vi åskådare nöja oss med 29 vilket räckte gott och väl kan jag lova. Vi på läktaren tyckte det var på tok för varmt i hallen och längtade nästan efter att få komma ut och snurra på  P – skivan. Hur s helst jag njöt riktigt att få komma ut och andas frisk luft. Tänk er själva att vi på läktarna tyckte det var i varmaste laget…Vad tyckte då inte alla gymnaster som både skulle orka med hettan och dessutom prestera. Jag hade nog ramlat ihop minst sagt men det gjorde de inte alla duktiga gymnaster. I hetaste laget för mig om det varit jag som skulle gympat är en sak som är säker.

Tilda och hennes lag kämpade på bra. Tyvärr så tycker jag det är svårt att få fina bilder samtidigt som jag också verkligen vill se när de kör. Idag kollade jag mest eller satt och pratade med finaste Åsa som jag känt så länge nu.

9gg9ff9hh

Dags att göra lite nytta innan det är dags att krama kudden igen.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

5 thoughts on “I hetaste laget på Vikingacupen.

Add yours

  1. Haha det där känner jag igen. Skulle filma när W och hennes lag vann guld samtidigt som jag stod och grinade när jag såg tjejernas lycka 😍😂

  2. Det måste ha varit riktigt art där, jag hade också längtat till att få komma ut. Men förstår att du ville se Tilda också trots värmen därinne 🙂

  3. Åh vad kul med gymnastiktävling, även om det var varmt.
    Vi spenderade också söndagen i en idrottshall men vi tittade på cheerleading 🙂
    Jag har också problem att ta kort och filma när de kör då jag inte vill missa något.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: