Fredag med alla mina F F F.

Hej.

Jag förstår inte vad tiden tar vägen men bloggen lite oftast lite efter nu på senaste tiden på både gott och ont förstås. En sak som däremot ligger mig varmt om hjärtat är alla mina fredags F som bara måste ske vilket de såklart gjorde även igår.

Fredagsfika.

Jag åkte med Tilda på en shoppingtur vilket var trevligt. T kom hem med flera fina plagg och jag med min fredagspresent och lite bubbel. Mitt emellan allt shoppande fick vi stanna upp och unna oss en god fika. Cappucino på Espresso House har legat mig varmt om hjärtat i många år nu.

img_1204img_1207img_1215

Fredagspresent.

Jag har länge letat efter ett fint och bra hårspänne vilket har varit svårt för det har känts som om hårspännen inte finns till vuxna om man inte vill ha spännen med frost på. Igår hittade jag några som jag hoppas kan funka. I min present låg även nya hårband som alltid har en förmåga att försvinna plus ett nytt lack till tånaglarna. sjukt nöjd med presenterna denna veckan.

img_1216img_1219

Fredagsfokus.

Mitt fredagsfokus denna veckan låg på mig och familjen. Vi grillade gott och drack gott bubbel bara för att det var fredag. Ibland behöver man tänka om och se vad jag behöver lägga mitt fokus på och igår var det familjen.

31a31b31c

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

28 thoughts on “Fredag med alla mina F F F.

Add yours

 1. Vilken härlig fredag, mysigt med shopping och fika- Älskar ju leopard så de där spännena var ju för fina.

   1. Har samma problem som dig. Alla mina hårsnoddar/band försvinner på nått konstigt vis. Jag förstår inte vart dom tar vägen. Jag tycker att jag lägger dom på ett och samma ställe jämt, men dom försvinner ändå på nått konstigt vis.

 2. Jag borde ta efter dina fredags f. Är den prosecco god? Har inte vågat testa den än 🙈 så fint hårspänne, den kommer passa dig fint. Jag köpte tre nagellack till mig i fredags present till mig 🙂

 3. Åh jag blir så sugen nu på att bara sätta mig på ett café och äta en god kaka och dricka en kopp the.
  😊❤️

 4. Shopping och fika, så mysigt. Fokus för mig är idag plugg, inlämning av sista uppdraget imorgon.. 😁 Sen får det bli fokus på sonen imorgon 💓

 5. Vilken otroligt mysig fredag ni har haft hela familjen.
  Här finns jätte många hårklämmor i alla färger och stilar utan frost haha

  Så gott att avsluta fredagen med bubbel och grillat 💜

 6. Vilken mysig dag ni verkar ha haft. Tycker om dina naglar, Coolt att göra olika färger!

 7. Familjen är superviktig att lägga fokus på. Ibland glömmer man bort det och bara fokuserar på sig själv. Fint att du tänkte på dem med mat och bubbel. Mysigt.

 8. Espresso House har ju den ABSOLUT GODASTE chailatten. Sen tycker jag inte att de har så mycket mer, och är ruggigt dyra. Men det är nog för att jag själv jobbat inom branschen. Skulle också vilja köpa lite spännen till mitt hår, speciellt nu när man ska ha en liten igen och vill skydda håret från ryck och kladd!

 9. Superfina fredagspresenter. Gillar verkligen färgen på lacket och det kommer du givetvis klä I 💋. Jag har verkligen börjat fatta tycke för espresso house jag också. Deras mudcake är verkligen as god😍

 10. åh älskar verkligen dina fredags f , såna skulle jag också vilja ha haha. mer hårsnoddar behöver jag med har bara en kvar. jag måste alltid gömma dom för katten för annars snor hon dom och leker sönder dom XD

 11. Men åh så god fikat ser ut. Tycker du gjorde rätt i att fokusera på familjen. Familjen är viktigast! Fina hårspännen du shoppat. Jag skulle vilja ha något med lite grr-faktor.

 12. Unnar mig för lite fika ute. måste börja göra de. Shoppade också igår, blev en ny concealer som jag har haft ögonen på lite

 13. ja du vvännen nu har jag skrivit 4 kommentarer här men sen verkar de försvinna . så härligt med grilla o mysigt me alla F så ska det va

 14. Oh vilket härligt inspirerande blogginlägg och så gott allt ser ut. De hårspännena kan nog bli toppen. För mig har det ju blivit lite tvärtom jag har mer tid helt plötsligt med denna bloggvärkd

 15. Så härligt att kunna lägga fokus på familjen. Ni ser verkligen ut att ha haft det ljuvligt 😀

 16. Jag tycker verkligen att espresso house har jättegod cappuccino. Tycker du gjorde rätt att ha ditt fredags fokus på familjen 🙂

 17. Jag gillar att du håller fast vid dina fredags F. 🙂 Ser ut att ha varit mysigt med bubbel och fokus på familjen. Det behövs ibland. Och det gör inget om bloggen ibland hamnar lite efter. Ha en bra söndag! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: