Lite av varje – lyx, motion, hälsa och kärlek.

Hej Hej.

Jisses vad jag gått och gått idag och i en rask takt för att hinna med allt. Först ut stod ett besök hos min psykolog. Därefter tog jag tunnelbanan två stationer för att spara in lite tid när jag skulle bort till min brevbox och hämta ut ett kuvert med fin fina saker till Länka med Kärlek. Därefter åkte jag vidare in till city och smet in på Åhlens och köpte med mig en smoothie från Blueberry. Jag drog ner på tempot och gick genom Kungsan bort till Strandvägen och vidare bort till Fotklinken där jag skulle göra fotmassage och pedikyr. När jag väl satte mig på tåget hem hade jag gått 8,8km allt som allt och i jäkligt rask takt så jag lär väl ha träningsvärk imorgon. Innan jag landade hemma hämtade jag ut ett paket till Tilda med hennes avslutningsklänning. Det är väl lite vad jag pysslat med idag.

Lite av varje – lyx, motion, hälsa och kärlek.

img_1148
Blueberry gör helt klart de godaste och kanske även nyttigaste smoothies.
img_1149
Underbara älskade Strandvägen längs båtarna. Här gick vi alltid jag och en vän från rehab på Bragé när vi var klara och klurade på livet.
img_1153
Ja jag erkänner att jag har snöat in på vackra fasader och tak. Det blir många många bilder kan jag lova som aldrig visas.
img_1154
Jag unnade mig ett skönt fotbad med efterföljande oljemassage på en fotvårdsklinik på Östermalm. 
img_1157
Himmel och pannkaka vilken lyx mitt i vardagen.
img_1165
Vår fina medlem Marica alias Fröken Rödlök har sponsrat LMK med dessa underbara armband. Snart ska ni få veta vad vi kommer göra med alla dem – än så länge få det vara en hemlis.

Vad har ni haft för er idag?

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

14 thoughts on “Lite av varje – lyx, motion, hälsa och kärlek.

Add yours

  1. gud va mysigt med fotmassage och pedikyr, det skulle jag också vilja testa någon gång :). åhh fina marica armbanden ho gjort var ju verkligen jätte fina, ser framemot att se vad ni ska göra med dom <3

  2. ÅHHHHHHH vad jag blir avis, jag vill också ha en härlig egentid med någon som pillar på mina fötter 😉

  3. Oj det var verkligen inte illa att gå så långt, så imponerande! Vad spännande att hennes avslutningsklänning har kommit, får man se den sen? 🙂

  4. Vilken lång promenad du gick och vad skönt med fotmassage. Så fina armband Marica gjort. Det ska bli kul att se vad ni ska hitta på med dom.

  5. Åh, så underbart att få fötterna ompysslade. Det skulle mina verkligen behöva. Det ska bli spännande att se vad ni ska göra med armbanden 😃

  6. Så mumsigt med en smoothie 🙂 Jag har aldrig fixat fötterna sådär men förstår att det är lyxigt 🙂

  7. Åh vad skönt med en pedikyr och fot masars 🙂 så härligt att bli ompysslad sådana härliga armband jätte fina

  8. Så härligt med promenad ! Och lyxigt med pedikyr och fot massage ! Låter som en perfekt dag ✌🏻

  9. Innan man vet ordet av det så har man gått väldigt långt. Man rör sig mer än man tror, även om man ”bara” går runt i affärer och annat. Det är motion det också! 😁 Vad spännande. Och snällt av fröken rödlök 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: