Liljekonvaljer och välbehövd promis.

Hej Hej.

Som jag längtat efter mina sköna promenader i skogen. Det har inte funnits så mycket tid för dem eller ork heller för den delen. Idag kom jag äntligen iväg igen. Jag måste verkligen komma igång igen med mina raska promisar för både kroppen och själen behöver dem så mycket just nu.

Välbehövd promis i skogen.

Jag kunde bara inte gå förbi stället där det så här års växer massvis med liljekonvaljer. Så jag stannade och plockade blommor.

img_1121img_1120img_1124img_1123

Vad har ni för er idag?

puss1

19 thoughts on “Liljekonvaljer och välbehövd promis.

Add yours

 1. Åååh liljekonvaljer. Min mamma tog ofta med mig för att plocka liljekonvalj när jag var liten. Doften av dom är underbar och om jag minns rätt så brukade hon även ha en parfym en gång i tiden som doftade just liljekonvalj. Tack för den promenaden även jag fick nu fast min utspelade sig i minnenas arkiv❤️

 2. Promenader är som balsam för själen. I veckan var jag lite småsur men blev glad igen efter bara fem minuters promenad. Åh, liljekonvaljer är så fina med sina små vita klockor.

 3. Åh så himla härligt med promenader, saknar mina också får ta och börja med dem

 4. Men så härligt med en promenad i skogen. Det gör så mycket att få frisk luft. Så fint med liljekonvaljer. Det är en av mina favoritblommor men jag tål tyvärr inte doften.

 5. åh, jag älskar verkligen liljekonvaljer. Har planterat i min trädgård men tror inte att de blommar ännu…får nog ut och titta

 6. Vad mysigt att komma ut lite i skogen och plocka lite blommor. Idag har jag inte gjort så mycket förutom varit extremt hormonell och skällt på min omgivning 🤣

 7. Åhhh har liljekonvaljerna kommit? Dom är ju så fina, Promenader är underskattat, så rofyllt att vara ute och gå.

 8. Liljekonvaljer doftar ljuvligt!! Det är min favoritblomma!! Idag har vi varit på trampolinpark med kidsen!

 9. gud vad mysigt detta lät, älskar verkligen att va ute på detta sätt på sommarn, och plocka blommor tycker jag också är roligt att göra ute i naturen och försöka få till en fin bukett så kul 😀 <3

 10. Så härligt att ta en rask promenad i skogen det är som du säger bra för mycket 🙂 jag har börjat gå en promenad om dan

 11. Det här är de första liljekonvaljerna jag ser i år och det får mig att tänka tillbaka till barndomen då jag ofta plockade med mig en bukett hem. Jag får nog ge mig ut i skog och mark snart och leta reda på lite som jag kan ställa på köksbordet här hemma ❤️

 12. Liljekonvaljer luktar ju så otroligt gott! När jag var iväg på fotografering förra veckan så fanns det massa där så jag stod och sniffade på dem hur länge som helst 😛 Haha!

Kommentera

Up ↑

%d