Kaffepausen vid datorn blev en hängmatta.

Halloj.

Hur har ni haft det idag i värmen? Jag har haft en lugn skön dag som fått gå i mitt tempo. I förmiddags gjorde jag klart ett samarbete där jag fick använda mig av de få smarta celler jag har kvar. Men men jag lärde mig massor och det är alltid roligt och nyttigt. Därefter satt jag och ringde runt och bokade in en massa saker kring ena sonens körkort.

Kaffepausen vid datorn blev en hängmatta.

Vår hängmatta gick sönder förra sommaren och vi är några i familjen som längtat efter en ny. Så medan jag satt med kaffet gick jag in hos Åhlens som jag visste hade fina hängmattor och klickade hem en hängmatta. Då menar jag klickade hem för fram till den 29/5 har de fri frakt på alla leveranssätt vilket innebar att jag ville ha min matta redan idag. Beställde man före kl:11 går det att få varorna levererade samma dag och nu då även gratis. Nästan för bra för att vara sant. Plus att leveransen kom på precis utlovad tid. Me Like på Åhlens måste jag verkligen säga.

img_1051-1

22aimg_1045img_1046

Bunkrat upp med Novelle.

Jag brukar aldrig köpa på mig en massa dricka men idag smet jag in på Coop och köpte hem så många jag orkade bära. Eller jag tömde nästan hyllan, snäll som jag var lämnade jag kvar en gul grön om just du också ville ha en Novelle.

img_1034

Fin fin present av Tilda.

Tilda kom idag hem från skolan med denna helt magiska klocka som hon skapat i träslöjden. Om inte denna klocka ger högsta betyg så är det väl konstigt…..förra terminen när hon hade syslöjd kammade hon hem A i betyg. Hon kan verkligen vår lilla tjej. Tack finaste du.

img_1037img_1039

Potatisen är på G.

Jag vet att ni tröttnar på alla mina inlägg om trädgård så jag lovar och svär att bättra mig men bara en liten notis om att våra potatis är på G.

img_1040

Dags att åka lite bil igen nu då.

Min dag att skjutsa till och från gympan så bäst att hoppa i skorna nu. Må så gott.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

10 thoughts on “Kaffepausen vid datorn blev en hängmatta.

Add yours

  1. Men oj så fin klocka hon gjort, vilken talang. Samt vilken service av Åhlens och gött med hängmatta

  2. Förstår att ni har saknat att ha en hängmatta att slappa i.Så underbart att ni fick hem den samma dag men fri leverans.Åh vilken händig dotter du har klart att hon kommer få bra betyg för den.Nej jag tröttar aldrig på dina inlägg ang trädgården utan saknar fler av dessa

  3. Det var en jättefin klocka som Tilda hade gjort. Den ser nästan riktig ut som den skulle fungera. Det är ju verkligen gott med egen odlade potatis 🙂

  4. åh men jösses så mysigt med en ny hangmatta, ska jag vara ärligt har jag aldrig ens luggit i en sån, men tycker dom ser galet mysiga ut 🙂 <3

  5. Åh, en hängmatta! Jag önskar så att jag hade ett ställe i min trädgård där jag kan ha en hängmatta. Så snygg klockan är som Tilde gjort. Hoppas såklart på att hon får högsta betyg. Jag tröttnar inte på dina inlägg om din trädgård. Fortsätt gärna med de inläggen. 🙂

  6. Men vilken grej att ALLA leveranssätten är gratis. Någon utlämnare är säkert ruggigt sur på det men jag älskar det! Så lyxigt att få det enda fram till dörren och dessutom samma dag. Så hoppas jag att alla har det i bortskämda Sverige om tio år 😌 Och du? Man kan inte tröttna på trädgårdsinlägg!

  7. Har alltid tyckt att drickorna ser så goda ut ! 😀 måste testa ! Vilken är godast :)? Så härligt att ligga i hängmattan ! 🙏🏻👌🏼

  8. Åh vad den där hängmattan såg härlig ut! Tyvärr får jag inte plats med någon hängmatta i vår lägenhet, haha, men har ju i alla fall ett par föräldrar med villa och deras hängmatta är min favoritplats att hänga på en varm sommardag 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: