Mina fina fina naglar.

Hej.

Ni måste ju bara få se mina fina naglar på riktigt tänker jag. Jag är riktigt glad över att jag hittade Isabella som nu gör mina naglar. Hon är både proffsig och så trevlig. Letar ni ny nagelterapeut gå till Isabella få bli mitt dagens tips.

Mina fina fina naglar.

img_1008img_1019img_1016

♥ Puss & Kram ♥

17 thoughts on “Mina fina fina naglar.

Add yours

  1. Gud vilka härliga sommarfärger! Mina beigea börjar bli slitna då det gått fyra veckor sedan sist så snart är det dags för mig att skulptera om också. Tror det får bli något färglatt den här vändan!

  2. oj härliga sommar färger. mina är lite ljusare nu denna gång me men mera fyrkantiga .
    alltid mysigt få nya naglar . o fransar fickk ja två flugor 😀 jätte fina fräscha va dem

  3. Wow ! Va snygga ! Önskade jag kunde börja göra mina naglar igen ! Men tyvärr får jag inte ha de på jobbet ! Gjorde alltid naglarna innan

  4. Men alltså rena drömnaglarna, jag älskar dom! Man blir inte lite sugen på att fixa egna sommarnaglar nu inte 😉

  5. Förstår att du är nöjd för dem är jättefina.. Härliga färger, jag gillar valet av motiv eller hur man ska säga, och i kombination med den härliga aprikosfärgade (eller vad säger man) så blir det top notch!

  6. Verkligen så fina, jag vill med göra vid mina men tveksamt om flickvännen går med på att göra det! Men jag ska se till att övertala henne ^^

  7. Åh, så fina de är! Tack för att du delar med dig av bilder. Jag kan absolut tänka mig att inspireras av de där om någon av mina kunder vill ha lite tips eller ger mig fria händer 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: