Mina fina fina naglar.

Hej.

Ni måste ju bara få se mina fina naglar på riktigt tänker jag. Jag är riktigt glad över att jag hittade Isabella som nu gör mina naglar. Hon är både proffsig och så trevlig. Letar ni ny nagelterapeut gå till Isabella få bli mitt dagens tips.

Mina fina fina naglar.

img_1008img_1019img_1016

♥ Puss & Kram ♥

17 reaktioner till “Mina fina fina naglar.

Lägg till

 1. Gud vilka härliga sommarfärger! Mina beigea börjar bli slitna då det gått fyra veckor sedan sist så snart är det dags för mig att skulptera om också. Tror det får bli något färglatt den här vändan!

  Gilla

 2. oj härliga sommar färger. mina är lite ljusare nu denna gång me men mera fyrkantiga .
  alltid mysigt få nya naglar . o fransar fickk ja två flugor 😀 jätte fina fräscha va dem

  Gilla

 3. Wow ! Va snygga ! Önskade jag kunde börja göra mina naglar igen ! Men tyvärr får jag inte ha de på jobbet ! Gjorde alltid naglarna innan

  Gilla

 4. Förstår att du är nöjd för dem är jättefina.. Härliga färger, jag gillar valet av motiv eller hur man ska säga, och i kombination med den härliga aprikosfärgade (eller vad säger man) så blir det top notch!

  Gilla

 5. Åh, så fina de är! Tack för att du delar med dig av bilder. Jag kan absolut tänka mig att inspireras av de där om någon av mina kunder vill ha lite tips eller ger mig fria händer 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: