Höjden av lathet.

Hej.

Jag kunde inte låta bli att börja fundera på hur bilens förare som stod parkerad nära min bil tänkte idag. Först och främst så tyckte jag nog att att det var lite konstigt att man kör med kundvagnen ut till bilen när det endast ligger en mindre paket med toalettpapper plus en dricka i vagnen. Hur tungt kunde det vara liksom? Nej mannen hade inget bandage och han hade inte något i händerna. Jag förstod inte alls hur han tänkte.

Höjden av lathet.

När mannen sedan först öppnade ena bakdörren och stoppa in toapappret och därefter gick runt bilen till framdörren på passagerarsättet och la ifrån sig drickan började jag undra om han hade alla hästar hemma i stallet. När jag kom fram mot min bil tar han den kundvagn som han hade använt och parkerar upp den på parkeringsplatsen bredvid min bil. Alltså jag menar nu inte att han bara lämnade vagnen utan han parkerade verkligen vagnen, lite fram lite bak från sida till sida.

img_0815

Hualigen vilken typ måste jag säga. När jag klev in i min bil och tjuvkikade på honom som ännu inte kört iväg började han vinka till mig. Han höjde inte bara handen  – nej han tok vinkade först med ena handen och sedan med båda. Funderar på om han verkligen var så knäpp eller om han spelade en teater för mig där och då?  Jag kanske är taskig och fördomsfull men det var mig en riktigt skum latmask.

puss1

 

 

9 thoughts on “Höjden av lathet.

Add yours

  1. Vilken latmask till man, det hade man ju kunnat tagit själv ju. Men det finns tydligen människor till allt. Jösses 🙂

  2. Han kanske såg att du tittade på honom och ville göra en rolig grej av det hela. Få dig att fundera lite, haha. Eller så har han kanske har någon dold sjukdom som inte syns. Men jag håller med om att det var konstigt av honom att ställa kundvagnen på parkeringen så där.

  3. Haha han va nog lite tokig på riktigt om han vinkade så mycket hehe så tråkigt att folk inte orkar går och ställer tillbaka vagnen

  4. Haha, han kanske märkte att du tittade så han ville larva sig. Jag kan larva mig lite om jag märker att någon tittar på mig men inte så som han gjorde☺️.

  5. Det låter väldigt mysko vill jag lova, men att han kör bil..och jag vet inte vad han skulle ha för diagnos, för det låter bra galet. Nä han var nog fullt normal, men en skummis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: